ολοι μας λιγο η πολυ αγαπαμε τις ταινιες... αλλοι της κωμωδιες, αλλοι τα κοινωνικα ...και παει λεγοντας. ολοι ομως πιστευω εχουμε δει καποια ταινια που μας ταξιδεψε σε καποια γωνια της γης. σε μια γωνια που ειπαμε βλεποντας τα πλανα και τις φωτογραφιες της ταινιας θελω να παω...εκει. θα ηταν ωραιο να μοραστουμε καποια τετοια γλυκα κινητρα ταξιδιων.. ας αρχισω με δυο δικα μου γιατι υπαρχουν και αλλα. μια απο της πιο αγαπημενες μου ταινιες <περα απο την Αφρικη> Στρηπ- Ρεντφορντ ενας μεγαλος ερωτας με φοντο την Μαυρη Ηπειρο. εκπληκτικα πλανα, μια μαγευτικη φωτογραφια, ενα βλεμμα με τα ματια του θεου και ενα ταξιδι ονειρο ακομα...ειπα θελω να παω και θα παω...
Λιγο πιο κοντα τωρα<Διακοπες στην Ρωμη> Γ.Πεκ- Ο.Χεμπορντ. εκεινη η αννα μια πριγκιπισσα που το σκαει για να ζησει ως κοινη θνητη, εκεινος δημοσιγραφος που την αναγνωριζει, την ακολουθει απο δολο..μα την ερωτευεται με φοντο την αιωνια πολη. η σκαλινιτα η φοντανα ντι τρεβι το μνημειο του Βιτοριο εμμανουελλε. και αλλα περνανε μπροστα απο τα ματια σου με μια βολτα με μια βεσπα... το χερι της τυχης... αυτη η ταινια μα και η Μοντερνα Σταχτοπουτα με την δικη μας Αλικη με εκαναν να διαλεξω ως πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο την Ρωμη και να μην το μετανοιωσω ποτε...
Λιγο πιο κοντα τωρα<Διακοπες στην Ρωμη> Γ.Πεκ- Ο.Χεμπορντ. εκεινη η αννα μια πριγκιπισσα που το σκαει για να ζησει ως κοινη θνητη, εκεινος δημοσιγραφος που την αναγνωριζει, την ακολουθει απο δολο..μα την ερωτευεται με φοντο την αιωνια πολη. η σκαλινιτα η φοντανα ντι τρεβι το μνημειο του Βιτοριο εμμανουελλε. και αλλα περνανε μπροστα απο τα ματια σου με μια βολτα με μια βεσπα... το χερι της τυχης... αυτη η ταινια μα και η Μοντερνα Σταχτοπουτα με την δικη μας Αλικη με εκαναν να διαλεξω ως πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο την Ρωμη και να μην το μετανοιωσω ποτε...