FAMEK
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- στουτγκαρδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- γαλλικη πολυνησια
γεια σας ειπα να αρχισω ενα αρθρο με πληροφοριες για τις αγορες απο ολο το κοσμο..ξερω πολλοι εδω λατρευουν τα μουσεια και καλα κανουν αλλα παιδια καλο ειναι οταν γυριζουμε στην ελλαδα να χουμε μαζι μας και κατι να θυμομαστε..σε λιγο βεβαια τα αντικειμενα θα καταλαβουν ..το σπιτι και θα βγουμε εμεις αλλα..ασχετο..λοιπον ξενικω με μερικες αγορες που επεσαν στην αντιληψη μου και συμπληρωνεται..
βουλγαρια..θεωρω περα απο τις κρεμες με ροδα και τα λοιπα.. εχει πιο φτηνα ασημενια ειδη απο ελλαδα..
υεμενη εχω πει περα απο τα παραδοσιακα χατζαρες κτλ υφασματα νυχτικα χιλιες και μια νυχτες και μελι.. τα ασημενια τους φτηνα αλλα πολυ βαρια..
σκωτια μαλλινα καρω αλλα οχι και φτηνα
αυστρια ειδη σπιτιου πρωτοτυπα οπως και η ολλανδια με τρελλες πρωτοτυπες ιδεες οπως και ιδιορυθμα κοσμηματα
βουλγαρια..θεωρω περα απο τις κρεμες με ροδα και τα λοιπα.. εχει πιο φτηνα ασημενια ειδη απο ελλαδα..
υεμενη εχω πει περα απο τα παραδοσιακα χατζαρες κτλ υφασματα νυχτικα χιλιες και μια νυχτες και μελι.. τα ασημενια τους φτηνα αλλα πολυ βαρια..
σκωτια μαλλινα καρω αλλα οχι και φτηνα
αυστρια ειδη σπιτιου πρωτοτυπα οπως και η ολλανδια με τρελλες πρωτοτυπες ιδεες οπως και ιδιορυθμα κοσμηματα