εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ξεχωριστό για τις πόλεις Ραβένα και Φεράρα αυτή την περίοδο? Θα βρεθώ εκεί σε μερικές μέρες για μια έκθεση αποκατάστασης εργων τέχνης και μνημείων πολιτισμικής κληρονομιάς ...
Πριν μερικά χρόνια, πέτυχα στην Ραβένα και για την ακρίβεια στην Μαρίνα ντι Ραβενα, την Τσιτσιολινα που τραγουδούσε σε ένα μαγαζί..Αν πετύχεις κάτι αντίστοιχο, θα σου κάνει αξέχαστο και ξεχωριστό το ταξίδι σου...εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ξεχωριστό για τις πόλεις Ραβένα και Φεράρα αυτή την περίοδο? Θα βρεθώ εκεί σε μερικές μέρες για μια έκθεση αποκατάστασης εργων τέχνης και μνημείων πολιτισμικής κληρονομιάς ...
To μόνο που έμαθα εκεί είναι για τα μάρμαρά τους, είναι γνωστά. Και στη συνέχεια, όταν πήγα Κων/πολη άκουσα ότι τα μάρμαρα νομίζω στο μπλέ τζαμί ήρθαν απο εκεί. Ορίστε συνδυασμός! χαχαχαΟσον αφορα τη Φεραρα δεν ξερω κατι συγκερκιμενο
Ναι βρε ΕΡΣΗ, όλο παραπληροφόρηση είμαι! Ευτυχώς κι εσύ να μου θυμίζεις που πήγα!Καμια σχεση. Εσυ μαλλον εννοεις τα μαρμαρα της Καραρας. Carrara - Wikipedia, the free encyclopedia
τι λες βρε ιερόσυλε? τα σκέφτηκες πριν τα γράψεις αυτά?Τι ξεχωριστό δηλαδή;Μπα... . Ωραίες, μικρές πόλεις/χωριά, που κάνεις καμιά βόλτα και φεύγεις...
αυτό δεν το κατάλαβα. υπάρχει δηλ. περιοχή της Ιταλίας που δεν ισχύει το aperitivo?Και οι δυο πόλεις για τις οποίες ενδιαφέρεσαι βρίσκονται σε περιοχή όπου ισχύει το aperitivo:
Από προσωπική πείρα αυτό που εγώ αποκαλώ aperitivo (= κέρασμα σνακ ή φαΐ)αυτό δεν το κατάλαβα. υπάρχει δηλ. περιοχή της Ιταλίας που δεν ισχύει το aperitivo?