3 Απριλίου 2011 #1 I isr1000 Member Μηνύματα 20 Likes 6 παιδια συγνωμη αν κανω και καμια χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι τοσο ειδικος οπως εσεις.στην τουρκια μπαινεις κανονικα χωρις διαβατηριο ,μονο με ταυτοτητα.αν συνεχισω για πολωνια δεν πιστευω να μου ζητησουν διαβατηριο η βιζα ε?ευχαριστω
παιδια συγνωμη αν κανω και καμια χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι τοσο ειδικος οπως εσεις.στην τουρκια μπαινεις κανονικα χωρις διαβατηριο ,μονο με ταυτοτητα.αν συνεχισω για πολωνια δεν πιστευω να μου ζητησουν διαβατηριο η βιζα ε?ευχαριστω
3 Απριλίου 2011 #2 fenia42 Member Μηνύματα 3.980 Likes 15.748 Επόμενο Ταξίδι Азербайджан Ταξίδι-Όνειρο Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ οχι , βιζα θελεις μονο για Ρωσια και Λευκορωσια
3 Απριλίου 2011 #4 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.469 Likes 3.438 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW Η βίζα για Πολωνία, καταργήθηκε πριν καμία 15αρία χρόνια. Τι πάθατε όλοι σας κι νομίζετε ότι η Πολώνια είναι 50 χρόνια πίσω κι χριάζεσται βίζα. υγ πως σκέφτεσε να κάνεις την διαδρομη αυτή?
Η βίζα για Πολωνία, καταργήθηκε πριν καμία 15αρία χρόνια. Τι πάθατε όλοι σας κι νομίζετε ότι η Πολώνια είναι 50 χρόνια πίσω κι χριάζεσται βίζα. υγ πως σκέφτεσε να κάνεις την διαδρομη αυτή?