Ταϊλάνδη πληροφοριες για πουκετ

agelika2

Member
Μηνύματα
50
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μπανγκογκ-Πουκετ
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική&Λαπωνία.
Γεια σας παιδια!Γνωριζετε αν υπαρχει καποιος ελληνας πρακτορας ή έλληνας ξεναγος στο Πουκετ?Σκεφτομαστε να παμε με τον αντρα μου ο οποιος δεν ξερει αγγλικα και εγω δεν ειμαι άριστη επίσης.Οποτε θα βοηθούσε πολυ εαν είχαμε μια τετοια επαφή εκει.Είχαμε πάει και Μπαλί παλαιοτερα αλλα εκει υπήρχε ελληνιδα πρακτορας που μας έδωσε τοπικο ξεναγό που ήξερε καλουτσικα την ελληνική γλωσσα οπότε κανενα προβλημα δεν είχαμε.Τώρα στο Πούκετ τι να κάνουμε.Και δευτερον ξέρετε μηπως τι γίνετε με την Μπανγκ,να την αποφύγουμε?Μιλάω για αρχες Αυγούστου.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
411
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
agelika, λίγα αγγλικά να ξέρεις και τα καταφέρνεις μια χαρά. Εξάλλου, ποιος σου είπε ότι οι Ταϋλανδέζοι ξέρουν περίσσοτερο από τα βασικά? Επιπλέον, στο γκρουπ της Νοτιοανατολικής Ασίας έχουμε ξεκινήσει να μαθαίνουμε ταϋλανδέζικά!:haha:

Αν παρόλα αυτά επιμένεις για τοπικό έλληνα πράκτορα, ξέρω ότι έχει παράρτημα στο Πουκέτ το Cel ενώ έχει τοπικό ξεναγό εκεί και το Dream Travel. Επικοινώνησε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με πρακτορεία μπορώ να σου δώσω ένα τηλέφωνο στο Πουκέτ για να επικοινωνήσεις με κάποιους Έλληνες που βρίσκονται εκεί και να κανονίσεις περί του ταξιδιού.
 

agelika2

Member
Μηνύματα
50
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μπανγκογκ-Πουκετ
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική&Λαπωνία.
Ευχαριστω πολύ Marydim.Θα μου ήταν πολύτιμο το τηλεφωνο που λες,θα το προτιμούσα από ότι τα πρακτορεία που φουσκώνουν τις τιμές μια και οι καιροι είναι δύσκολοι οικονομικά.Αλήθεια θα μπορουσα να επικοινωνησω σε αυτό το τηλέφωνο λιγες μέρες πριν φύγω από Ελλάδα?Χρειάζετε να με συμβουλέψεις κάτι γιάυτο΄καθως ακομη και για το Πούκετ.Θα πάμε για 10 νύχτες μέσω αραβικων εμηρατων γιατι αποφύγαμε την Μπανγκογκ λόγω εμφηλίου,αν και θέλαμε να την δούμε .Δεν πειράζει αλλη χρονια συνδιασμένη με κάτι αλλο.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.066
Likes
6.314
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αδικα ανησυχείς. Το Πούκετ είναι "πανεύκολο" και για αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα παρά τα βασικά και λίγο νοηματική. Αρκεί να πάρεις ενα χάρτη απο τα δεκάδες ταξ. γραφεία που διανέμονται δωρεάν , να βρεις ενα τουκ τουκ και αφού παζαρέψεις την τιμή να του πεις να σε πάει σε αυτά τα μέρη που έχεις εντοπίσει στον χάρτη. Οι εκδρομές επίσης είναι πολύ οικονομικές. Δεν θα χρειαστείς ξεναγό κατά την γνώμη μου γιατί το Πουκετ δεν έχει ιστορία και μνημεία πολιτισμού για να μάθεις, αλλά παραλίες, μπαρ, ενα ζωολογικό κήπο, φάρμα με ορχιδέες και κανα δυο άλλα πραγματάκια που χρειάζονται μόνο την όρασή σου. Πάντως η CELL έχει γραφείο της στο Πουκετ και στεγάζεται σε ξενοδοχείο. Αν μπεις στην σελίδα της θα το βρεις. Οσο για την Μπανγκοκ, είναι ομορφούτσικη απο την άποψη ότι έχει 2-3 καλά σημεία και δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω τώρα πιά. Μπορεις να πας. Οπως και να έχει καλά να περάσεις
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.335
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom