• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη πληροφορειες για ταυλάνδη

kypant17

Member
γεια σας θα ηθελα να δωσετε τα φωτα σας οσο αφορα ατομικο ταξιδι στη ταυλανδη.ειμε 21 και εχω κανει αρκετα ταξιδια μονος μου στη ευρωπη και στο μαροκο χωρις δυσκολιες και σκεφτομε μηπως κανω κατι τετοιο και για ταυλανδη. αμα απλως κλεισω ενα αεροπορικο εισιτιριο για μπανγκον θα τα βγαλω περα, οδηκος για αλλους προορισμους? Πουκετ ι αλλου. υπαρχουν οικονομικοι ντοπιοι ξεναγοι? τα αεροπορικα που βλεπω για μπανγκον εινε στα 500-600ευρο για πασχα, ενω τα πρακτορια λενε για 600ε μεταφορικα + ξενοδοχεια πεντε διανικτερευσης στα κραμπη η πι πι. Η αληθεια εινε οτι εγω θα ηθελα να κατσω περισοτερο και να βρω και ποιο μη τουριστικα μερη υπαρχει τετοια ελπιδα? τι (φτηνες) τιμες παιζουν ας πουμε μαροκο 1 βδομαδα ξοδεψα 220ε ανελπιστα καλα, αμα εινε και εκει ετσι...
Δωστε τα φωτα σας και σε ενα μικροτερο μελος!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
κανε μια αναζήτηση εδω θα βρεις τα παντα....
ειναι μερικοί που την ξέρουν καλύτερα απο πατρίδα...
για ξεκινα διαβασμα μικρέ ταξιδιώτη και οπου σκοντάψεις τα λέμε...

kypant17

Member
διάβασα αρκετά ωραία πράματα και ψήθηκα πολυ .τα μόνα που δεν έξω βρει ειναι .. ti επικινωνία παίζει μετάξι phuket κο samui εκτός από αεροπλάνο? υπάρχει κάτι άλλο? διάβασα για το μηχανάκι που μου φενετε αρκετά καλή λύση για τριγυρο . σκεφτομε για 14μερες τi προτίνετε από νότο άμα κάτσω 3-4 βραδιά phuket που άλλου μπορώ να πάω χωρίς αεροπλάνο .?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Στο Πουκετ πηγαινεις στο σταθμο λεωφορειων χωρις να εχεις κλεισει απο πριν τιποτα και φευγεις με κλιματιζομενο βανακι για Surathani. Απο κει φερυ για Κο Σαμουι. Πηγαινουν και μεγαλα λεωφορεια και σε καποιες περιπτωσεις αγοραζεις και το εισιτηριο του φερυ μαζι με του λεωφορειου..Οταν βρεθεις στο Πουκετ θα δεις οτι κανονιζονται ολα ευκολα.Δε θα εχεις καμια δυσκολια μην ανησυχεις για τιποτα , η Ταυλανδη ειναι πολυ οργανωμενη και απο τις πιο 'ευκολες' χωρες για ανεξαρτητο τουρισμο.

Για νοτο θα προτεινα και κατι αλλο..Επειδη περσι πηγα Κο Λιπε και ξετρελαθηκα βρισκω τελεια ιδεα τη γυρα στα νησια Ανταμαν , τη λεγομενη Andaman route:
Phi Phi <-> Koh Lanta <-> Koh Ngai <-> Koh Kradan <-> Koh Mook <-> Hat Yao Pier <-> Koh Laoliang <-> Koh Lipe <-> Langkawi

Δυστυχως πηγα Νοεμβριο – low season - και δεν ειχαν αρχισει τα δρομολογια ακομα. Δε λες ποια εποχη θα πας εσυ , αλλα αν πας hi season , τα δρομολογια ειναι καθημερινα που σημαινει οτι κατεβαινεις και μενεις οσο θελεις σε καποιο απο τα νησια και φευγεις την επομενη ή μεθεπομενη για να συνεχισεις προς νοτο ή να επιστρεψεις αν δεν εχεις μερες.

Εδω ειναι το σαιτ για να ψαξεις δρομολογια: Tigerline Travel
Και αν θελεις να διαβασεις για το Κο Λιπε υπαρχει ταξιδιωτικη ιστορια εδω:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E1%F0%DC%EC%E5-%F4%E1%F5%EB%DC%ED%E4%E7.html

Εννοείται οτι αν αυτο που θελεις ειναι ξεσαλωμα μεινε στο Πουκετ ή το πολυ να πας στο Σαμουι. Τα νησακια ειναι ησυχα και το ξεσαλωμα περιοριζεται υποβρυχιως :lol:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Στο μυαλο μου εισαι....;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα