sotiris_33
New Member
καλησπερα σε λιγες μερες θα παω παρισι . θα ηθελα να μ πειτε που θα ηταν καλυτερα να μεινω θελω κεντρο αλλα να εχει κ νυχτερινη ζωη..4 μερες ειναι μην ειμαι μεσα σε ενα μετρο...
Χααχ! Δεν είναι δύσκολο απλώς έτυχες τώρα στην περίσταση, είναι κάποιοι προορισμοί (Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βερολίνο κοκ) που έχουν συζητηθεί τοοοοσο αναλυτικά και τόσες πολλές φορές που καμιά φορά γίνεται κουραστικό. Για ρίξε μια ματιά σ'αυτά που σου είπαμε, θα βοηθηθείς πάρα πολύ! Και φυσικά μετά ό,τι χρειαστείς χαρά μας.συγγνωμη παιδια αλλα δεν εχω ξανα μπει στο σαιντ αν ειναι δυσκολο το ολο θεμα ..οκ!!
Βρε ασε τις συγνωμες... αφου θες nightlife νομιζω πως πρεπει να κινηθεις προς quartier latin, st germain. Αλλα δωσε και τις πληροφοριες που λεει ο XRISTOS71 για καλυτερη εξυπηρετηση... μη μας λες ο,τι σε στελνουμε στα ακριβα τα μερη...συγγνωμη παιδια αλλα δεν εχω ξανα μπει στο σαιντ αν ειναι δυσκολο το ολο θεμα ..οκ!!
Μια χαρά μου φαίνεται το ξενοδοχείο από κάθε άποψη! Εγώ έμενα πολύ πιο μακριά (μισή ώρα με το μετρό) και δεν είχα πρόβλημα, φαντάσου σ'αυτό. Αν θες μια γνώμη, μην παρασύρεσαι από ατραξιόν τύπου "απέχει 2 λεπτά από το Λούβρο" ή "έχει τον Πύργο του Αιφελ στα πόδια σου" κλπ, οπότε μη σε προβληματίζει που δεν είναι δίπλα σε κάποιο πολύ δημοφιλή τουριστικό πόλο έλξης. Μια χαρά είναι το ξενοδοχειάκι και δες και τα σχόλια, πολύ θετικά.Booking.com: Best Western H
καλημερα τι γνωμη εχετε για αυτο το ξενοδοχειο ειναι σε καλο σημειο ωστε να κανω κρατηση ? ευχαριστω