• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

παρισι 5 ώρες μόνο!!

natasamik

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδας
Ταξίδι-Όνειρο
ασια
θα μεινω στο παρισι για 5 ωρεσ( ενδιαμεση σταση) και θα ηθελα να μου πει καποιοςαν αξιζει να φυγω απ το αεροδρομια για μια βολτα στην πολη... χωρις να κινδινευω να χασω το αεροπλανο (δεν εχω παει στο παρισι ξανα):lol::p

Tsikis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
θα μεινω στο παρισι για 5 ωρεσ( ενδιαμεση σταση) και θα ηθελα να μου πει καποιοςαν αξιζει να φυγω απ το αεροδρομια για μια βολτα στην πολη... χωρις να κινδινευω να χασω το αεροπλανο (δεν εχω παει στο παρισι ξανα):lol::p
Βάλε καμια ώρα μέχρι να φτάσεις στο κέντρο (με τρενάκια, προαστιακούς, metro κτλ).... άλλη μια ώρα να γυρίσεις... Χρόνος για το check in για την επόμενη πτύση κτλ... ξέρω 'γω...; Τι να πρωτοδεις...

Δε θα το ρίσκαρα.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
πάρε ταξί. κατέβα στο Λούβρο και περπάτησε τα Ηλίσια πεδία μέχρι την αψίδα. και βέβαια αξίζει.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εξαρταται απο την ωρα αφιξης: Αν ειναι γυρω στις 4 το μεσιμερι και αεροδρομειο το ντε γκωλ, την εχει κατσει τη βαρκα καπετανιε μου: Ολοι οι εργαζομενοι επιστρεφουν στις οικιες τους και θα βρει εμπρος της μια κινηση απεριγραπτη και τι θα γραψει το ταξιμετρο δε θελει να το μαθει. Την εχω παθει τοιουτοτροπως και το ξερω. Ποιο συντομο μπορει να ειναι το τρενο. Παντως καλο ειναι να εχει κατα νου ενα μονο πραγμα να κανει, να μην μπλεχτει με πολλα. Εγω παλι θα επινα κατι -αναλογα με την ωρα- στο Deux Magots και θα χαζευα τον κοσμο να περναει. Και εν πασει περιπτωσει περισσοτερο θα σπαστει μεσα στο αεροδρομιο να περιμενει παρα κανοντας μια βολτα στο Παρισι. Αλλα βεβαια προσοχη μην ξεχαστει κανεις: Το Παρισι μπορει να ειναι ευεπιφορο σε τετοια ξεμυαλισματα.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
...ολα τα λεφτα:clap::clap::clap::clap::clap:

on topic.
προλαβαινεις...σταση bir hakeim,καφε απο τις υπαιθριες καντινες,ανεβαινεις τις σκαλες και καθεσαι στο γκαζον ατενιζοντας σηκουανα ,πυργο του αιφελ...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάρε το RER B από το αεροδρόμιο (υποθέτω η στάση σου είναι σε πτήση της Air France, οπότε θα είσαι στο Terminal 2 του CDG, έχει σταθμό τρένων μέσα στο terminal). Έχει τρένο κάθε 10-15 λεπτά (η και συχνότερα σε busy ώρες), και κάνει 35 λεπτά μέχρι το κέντρο (Saint Michelle). Εκεί, είσαι πάνω στο Σηκουάνα, και απέναντι από τη Notre Damme, που βρίσκεται στο νησάκι (Ile de la Cite). Πήγαινε στο νησάκι, και κάνε το όλο βόλτα γύρω γύρω - θα πάρεις μια καλή εικόνα Παρισιού - με τη Notre Dame, τους κήπους της, τις γέφυρες, το Ile St Louis απέναντι, κλπ. Αν θές να μπεις σε κάποιο μνημείο, προτείνω το St Chapelle). Επιστροφή πάλι στο αεροδρόμιο με το RER Β από τον ίδιο σταθμό. Αν έχεις κι άλλο χρόνο, πάρε τη Rue Danton από την Place St Michelle προς Odeon, κι από κει περπάτησε λίγο τη Boulevard St Germain (ή στάσου για γρήγορο φαγητό).

Μη μπλέξεις με λεωφορεία, ταξί και αυτοκίνητα, γιατί η κίνηση στους δρόμους είναι και έντονη και απρόβλεπτη. Παρότι το RER Β δεν είναι το καθαρότερο μεταφορικό μέσο της πόλης...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom