5 Αυγούστου 2011 #1 tinkerbell24 Member Μηνύματα 191 Likes 30 Επόμενο Ταξίδι Θεσσαλονίκη Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα θέλω ξενοδοχείο σε Λουκέρνη Λοζάνη και Ζυρίχη... έχετε να μου προτείνετε κάποιο?
5 Αυγούστου 2011 #2 ioanna balla Member Μηνύματα 1.355 Likes 565 Επόμενο Ταξίδι geneva!!! Ταξίδι-Όνειρο αμερική Booking.com: Astor Hotel & Serviced Apartments, Ζυρίχη, Ελβετία - 788 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! για ζυρίχη.... ειχα μεινει τον δεκεμβριο και εμεινα πολυ ευχαριστημένη και για αυτό το συστήνω... δεν ξερω βεβαια τι ακριβώς ζητάς...αλλα καταθέτω την εμπειρία μου.
Booking.com: Astor Hotel & Serviced Apartments, Ζυρίχη, Ελβετία - 788 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! για ζυρίχη.... ειχα μεινει τον δεκεμβριο και εμεινα πολυ ευχαριστημένη και για αυτό το συστήνω... δεν ξερω βεβαια τι ακριβώς ζητάς...αλλα καταθέτω την εμπειρία μου.
6 Αυγούστου 2011 #3 marquis Member Μηνύματα 1.291 Likes 914 Εμείς στη Ζυρίχη μείναμε στο Ascot, σε σχετικά βολική τοποθεσία, με σταθμό τραμ ακριβώς έξω από το κτίριο, πλήρως ανακαινισμένο πρόσφατα, με ευρύχωρα δωμάτια, καλό πρωινό, και πολύ καλό προσωπικό. Σχετικά προσιτό για ελβετικά δεδομένα. Zurich Downtown Hotel, Apartments Zόrich, Bankette Zόrich, Businesshotel, Businesshotel Zόrich – Hotel Ascot – Willkommen
Εμείς στη Ζυρίχη μείναμε στο Ascot, σε σχετικά βολική τοποθεσία, με σταθμό τραμ ακριβώς έξω από το κτίριο, πλήρως ανακαινισμένο πρόσφατα, με ευρύχωρα δωμάτια, καλό πρωινό, και πολύ καλό προσωπικό. Σχετικά προσιτό για ελβετικά δεδομένα. Zurich Downtown Hotel, Apartments Zόrich, Bankette Zόrich, Businesshotel, Businesshotel Zόrich – Hotel Ascot – Willkommen