• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ξενοδοχεία Παρίσι

twenty

New Member
Καλησπέρα στο forum , νέο μέλος;). Μαζεύω κάποιες πληροφορίες για Παρίσι που θέλω να πάω ένα τετραήμερο. Το άσχημο είναι ότι δεν βρίσκω κάποιον να με ακολουθήσει κ μάλλον θα το κάνω μόνος μου το ταξίδι. Λίγο μίζερο ακούγετε αλλά τι να κάνω? :(Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι για ξενοδοχεία και αν γίνεται να γίνει κράτηση χωρίς να έχω πιστωτική κάρτα ή να δώσω κάποια προκαταβολή(δεν έχω πιστωτική κάρτα) . Ευχαριστώ πολύ.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες κι απο μενα. Με το Παρισι ειμαι ασχετη αλλα το σαιτ εχει πολλες ινφο και προθυμα μελη να σε βοηθησουν.
Ηθελα απλα να πω οτι οχι μονο δε μου ακουγεται μιζερο το να πας μονος , αλλα ακουγεται σαν μια πολυ καλη ευκαιρια να γνωρισεις την πολη οπως εσυ θελεις , να κανεις γνωριμιες και κυριως να κινηθεις ανεξαρτητα. Πολυς κοσμος ταξιδευει μονος ειτε γιατι δεν εχει παρεα , ειτε απο επιλογη. Ειδικα αν εχεις την ηλικια που λεει το nick σου , το Παρισι ειναι δικο σου:lol:

twenty

New Member
[
Ευχαριστώ πολύ . 28 είμαι! Ίσως θα ήθελα 20 J ναι είναι ωραίο μερικές φόρες να ταξιδεύεις μόνος. Αρχίζω να μελετώ αυτά που μου υποδείξατε. Σας ευχαριστώ;)

alexstef2

Member
Καλησπέρα twenty! Κάθολου μίζερο αντιθέτως θα περάσεις τέλεια. πήγα πρίν ένα μήνα μόνος Παρίσι κ ήταν φανταστικά. Για ότι ποιο συγκεκριμένο χρειαστείς να ρωτήσεις μη διστάσεις. Για ξενοδοχείο έχει το φορουμ μπολικα..!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθες twentyeight!!!
το σίγουρο είναι οτι μόνος σου θα περάσεις υπέροχα!!! μην το αναβάλεις για τίποτα.....
σίγουρα δεν θα το μετανοιώσεις !

varioAthens

Member
Καλωσόρισες twenty!
Σιγά μην είναι μίζερο..... θα είναι μία μοναδική εμπειρία....δες το σαν περιπέτεια και θα περάσεις τέλεια!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Συμφωνώ ότι η επιλογη σου να πας μόνος σου δεν είναι καθόλου μίζερη.
Οπότε να πας και όταν γυρίσεις να μας πεις πως πέρασες.
Καλωσήρθες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.768
Μέλη
39.504
Νεότερο μέλος
christhecaptain