• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη μοναχικο ταξιδακι...

Kαλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα.
Διαβάζω καιρό το forum και είπα να γραφτω να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην αγάπη που έχουμε για τα ταξίδια.
Για να μην μακρηγορώ θέλω την γνώμη σας για τον παρακάτω προβληματισμό μου.
Eνώ κανόνιζα με 1 φίλο να κάνουμε στα τέλη ιουλίου ταξιδάκι την πρηγούμενη εβδομάδα μου λάκισε λόγο προβλήματος και μe άφησε μονο κι έρημο.:haha::haha:
Eiπα να μην το βάλω κάτω και έτσι σκέφτηκα να πάω μονος μου.
Mετά από λίγο ψάξιμο στα τουριστικά γραφεία βρήκα ένα γκρουπάκι που κάνει ένα 15 ήμερο πρόγραμμα ταυλάνδη με 12 διανυκτερεύσεις 3 προορισμούς ,Βangkok, κο σαμουι και pouket και η τιμή του για 1 άτομο στα 1800 που μου φάνηκε ok.
Είπα να παω να δω εκεί όσο γίνετε την χωρα, να την αράξω εκεί στα νησάκια να κάνω μπανάκι,μασαζ που έχω ακούσει ότι αξίζει,και να πίνω μπυρονια αραχτός στην παραλια..:haha::haha:
Aξίζει τον κόπο η είναι λάθος εποχή για εκεί?
Να πάω η θα βαρεθώ την ζωή μου εκει μονος μου?
Aν το χει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας βοηθήσει ,
αλλιώς να κοιταξω κανα άλλο προορισμό.:clap::clap:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν εχω παει στα συγκεκριμενα χωριά. Αν ομως το γκρουπ δεν αποτελειται απο νιοπαντρους που θα ειναι μεσα στα μελια και τα παστελια, ολο και καποιους θα βρεις για να εχεις παρεα και να περασεις καλα.
Οσο για την εποχη, αναγκαστικα ολοι κανουμε συμβιβασμους αν οι ημερομηνιες που μπορουμε να ταξιδεψουμε ειναι συγκεκριμενες, οπότε μην το συζητας.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να πας να πας! Και νιόπαντροι να είναι θα βρεις παρέα. Τα πάντα εκεί είναι οικονομικά και όλο κ κάτι θα βρεις να απασχοληθείς, σιγά μην βαρεθείς. Θα ευχαριστηθείς μασάζ! Η περίοδος δεν είναι κ η πλέον κατάλληλη, αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί και να μην σε επηρρεάσει καθόλου. Το πολύ πολύ να φας κανένα μπουρίνι, δεν είναι τίποτα!

Eυχαριστω για τις απαντήσεις σας,,,,,
αν και κανένας από όσους έχουν πάει δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Eυχαριστω για τις απαντήσεις σας,,,,,
αν και κανένας από όσους έχουν πάει δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.
Δεν ξερω για τον καιρο γιατι εμεις ειχαμε παει χειμωνα αλλα το σιγουρο ειναι οτι και μονος μπορεις να περασεις μια χαρα:)

Εχω αρχίσει και διαβάζω τις ιστορίες που έχουν γραφτεί μήπως μπορέσω να αντλήσω πληροφορίες και πάρω μια εικόνα από εκεί.
Πολλές είναι πολύ μεγάλες και κουράζουν λίγο γιατί κινούνται πολύ σε προσωπικό επίπεδο και όχι τόσο σε πληροφορίες για το μέρος.
Θα το ψάξω κι άλλο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Την περίοδο που πάς ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις Πουκέτ και να προτιμήσεις τα νησιά απο τη πλευρά του Σαμούι.(Κόλπος της Ταιλάνδης). Στατιστικά ο καιρός δείχνει να έχει χαμηλότερη βροχόπτωση. Αλλά και πάλι είναι θέμα τύχης!

http://www.travelfish.org/weather/thailand/

Last edited by a moderator:

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Μια χαρα θα περασεις. Ολα τα μερη ειναι ωραια για μπυρονια και ρηλαξ στη παραλια οπως θες. Το φαγητο και τα μπυρονια ειναι φτηνα και απο μπαρακια αλλο τιποτα. Προσεχε μονο τις ταυλανδεζες με υψος γυρω στο 1.55 που φιρανε καυτα μιν ι και εχουν πριοφανως κανει προσθετικη στηθους. Αν οταν σε πλησιασουν και τους ρωτησεις "What is your name?" και η απαντηση ειναι "Twenty dolllars..." φυγε μακρυα - εκτος αν εχεις ανοσια στα αφροδησια νοσηματα.

Καλα να περασεις και απο κανενα μπουρινι μη φοβασαι. ΕΙναι δροσιστικο..

ggonholidays
Την περίοδο που πάς ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις Πουκέτ και να προτιμήσεις τα νησιά απο τη πλευρά του Σαμούι.(Κόλπος της Ταιλάνδης).

Δεν μπορώ φιλε να αποφύγω το πουκετ,,το πρόγραμμα είναι μπανγκοκ
κο σαμουί , πουκετ,,,μπορώ μονο να αλλάξω 2 μέρες πουκετ με 2 μέρες phi phi.

Μια χαρα θα περασεις. Ολα τα μερη ειναι ωραια για μπυρονια και ρηλαξ στη παραλια οπως θες. Προσεχε μονο τις ταυλανδεζες με υψος γυρω στο 1.55 που φορανε καυτα μινι και εχουν προφανως κανει προσθετικη στηθους.
joss το νου μου στις κοντες εεεεε?:haha: :haha:
όπως λέει και το άσμα ,,,
να την προσεχεις την κοντή με τα ψιλά τακούνια
ατσίδα στις τρικλοποδιές μοβόρα ως τα μπουνια,,,

ευχαριστω παιδιά όλες οι βοήθειες δεκτες,έχω ρίξει πολύ μελέτη, μαθαίνω κι οργανώνομαι σιγά σιγά,,

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills