μεντορας
Member
Kαλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα.
Διαβάζω καιρό το forum και είπα να γραφτω να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην αγάπη που έχουμε για τα ταξίδια.
Για να μην μακρηγορώ θέλω την γνώμη σας για τον παρακάτω προβληματισμό μου.
Eνώ κανόνιζα με 1 φίλο να κάνουμε στα τέλη ιουλίου ταξιδάκι την πρηγούμενη εβδομάδα μου λάκισε λόγο προβλήματος και μe άφησε μονο κι έρημο.
Eiπα να μην το βάλω κάτω και έτσι σκέφτηκα να πάω μονος μου.
Mετά από λίγο ψάξιμο στα τουριστικά γραφεία βρήκα ένα γκρουπάκι που κάνει ένα 15 ήμερο πρόγραμμα ταυλάνδη με 12 διανυκτερεύσεις 3 προορισμούς ,Βangkok, κο σαμουι και pouket και η τιμή του για 1 άτομο στα 1800 που μου φάνηκε ok.
Είπα να παω να δω εκεί όσο γίνετε την χωρα, να την αράξω εκεί στα νησάκια να κάνω μπανάκι,μασαζ που έχω ακούσει ότι αξίζει,και να πίνω μπυρονια αραχτός στην παραλια..
Aξίζει τον κόπο η είναι λάθος εποχή για εκεί?
Να πάω η θα βαρεθώ την ζωή μου εκει μονος μου?
Aν το χει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας βοηθήσει ,
αλλιώς να κοιταξω κανα άλλο προορισμό.
Διαβάζω καιρό το forum και είπα να γραφτω να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην αγάπη που έχουμε για τα ταξίδια.
Για να μην μακρηγορώ θέλω την γνώμη σας για τον παρακάτω προβληματισμό μου.
Eνώ κανόνιζα με 1 φίλο να κάνουμε στα τέλη ιουλίου ταξιδάκι την πρηγούμενη εβδομάδα μου λάκισε λόγο προβλήματος και μe άφησε μονο κι έρημο.
Eiπα να μην το βάλω κάτω και έτσι σκέφτηκα να πάω μονος μου.
Mετά από λίγο ψάξιμο στα τουριστικά γραφεία βρήκα ένα γκρουπάκι που κάνει ένα 15 ήμερο πρόγραμμα ταυλάνδη με 12 διανυκτερεύσεις 3 προορισμούς ,Βangkok, κο σαμουι και pouket και η τιμή του για 1 άτομο στα 1800 που μου φάνηκε ok.
Είπα να παω να δω εκεί όσο γίνετε την χωρα, να την αράξω εκεί στα νησάκια να κάνω μπανάκι,μασαζ που έχω ακούσει ότι αξίζει,και να πίνω μπυρονια αραχτός στην παραλια..
Aξίζει τον κόπο η είναι λάθος εποχή για εκεί?
Να πάω η θα βαρεθώ την ζωή μου εκει μονος μου?
Aν το χει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας βοηθήσει ,
αλλιώς να κοιταξω κανα άλλο προορισμό.