Eva_m
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Έχει παρακολουθήσει κάποιος κάποια παράσταση από το μαύρο θέατρο της Πράγας?? Αν ναι ποιό; Πρέπει να κλείσω εισιτήρια από νωρίς;
στην παράσταση black box??? δεν ξερωσε ποια παρασταση να παωΝαι κ ειναι απιστευτο μη το χασεις!!! εγω πηγα στο image black theatre που θεωρειται κ το κλασικο της Πραγας! Αρεσε ακομα κ στο φιλο μου που δεν ειναι το στυλ του! Black Theatre IMAGE Prague | Welcome δες εδω τις παραστασεις. Καποιοι προτινουν κ ta fantastika αλλα μας ειπαν οι ντοπιοι οτι ειναι πιο τουριστικο οποτε επιλεξαμε το παραπανω!
ισως είναι λίγο υπερβολικό το ''απίστευτο'' αλλά ΟΚ , το image έχω δει και εγώΝαι κ ειναι απιστευτο μη το χασεις!!! εγω πηγα στο image black theatre που θεωρειται κ το κλασικο της Πραγας! Αρεσε ακομα κ στο φιλο μου που δεν ειναι το στυλ του! Black Theatre IMAGE Prague | Welcome δες εδω τις παραστασεις. Καποιοι προτινουν κ ta fantastika αλλα μας ειπαν οι ντοπιοι οτι ειναι πιο τουριστικο οποτε επιλεξαμε το παραπανω!
Απ' ό,τι είδα στο πρόγραμμα του image theatre οι μόνες παραστάσεις που βολεύει να δω είναι το Africania και το black box. Έχω δει όμως ότι υπάρχει και η αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε άλλο θέατρο. Ποιά θεωρείς ότι αξίζει περισσότερο;Θεωρω οτι αυτο ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο κ κλασικο της Πραγας... http://www.imagetheatre.cz/gr/. Tα υπολοιπα οσο το εψαξα κ μιλησα κ με ντοπιους ειναι λιγο πιο τουριστικα.Βεβαια γουστα ειναι αυτα..Εγω πηγα στο best of image.Δες στο προγραμμα ποια παρασταση σε βολευει.Παντως αν κ πηγα με αμφιβολια ενθουσιαστηκα παρα πολυ με το μαυρο θεατρο!Καλα να περασεις κ ο,τι θελησεις εδω ειμαστε..