• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

λιγα πραγματα για μενα....

Επόμενο Ταξίδι
βερολινο σε 10 μερουλες
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
καλησπερα σε ολους!!!!!!!ειμαι λατρης των ταξιδιων και θελω να γυρισω ολον τον κοσμο!:clap:ειμαι γιατρος,εχω δυσκολια να βρω χρονο αλλα θα τα καταφερω,που θα παει!!!προτιμω την λατινικη αμερικη,και αγαπημενος προορισμος ειναι η βραζιλια!θα ζουσα ανετα στο ριο!!:haha:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες ελενη, ολοι εδω την ιδια τρελα εχουμε με τα ταξιδια.
Μηπως να κανουμε γκρουπ οι γιατροι του φορουμ;

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!! Ελπίζω να καταφέρεις να βρείς χρόνο, οι περισσότεροι το ίδιο πρόβλημα έχουμε - δε μας φτάνει καμία άδεια... :rolleyes:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Συναδέλφισσα καλώς ήρθες!!όπως λέει και η Λύδα μήπως να κάναμε και...γκρούπ:haha::haha:;
καλή συνέχεια στα ταξίδια σου:clap:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. και τους δικους μου συναδελφικους χαιρετισμους:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
.. και τους δικους μου συναδελφικους χαιρετισμους:clap:

Nαί ...να κάνετε ένα γκρούπ "γιατρίνες χωρίς όρια "!!:D
με αρχίατρο την lullu την άπαιχτη,που είναι η μόνη απ οτι ξέρω απο το σόι σας,που ταξιδεύει οπου και όσο γουστάρει...
ζητήστε της τις συμβουλές και τα μαγικά της :bleh::D

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ρε τι γινεται εδω περα...μυρισε το φορουμ betadine...
νιωθω ασφαλης.....κοριτσια ριξτε ειδικοτητες για να ξερουμε....

καλωςηρθες ελενη.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Nαί ...να κάνετε ένα γκρούπ "γιατρίνες χωρίς όρια "!!:D
με αρχίατρο την lullu την άπαιχτη,που είναι η μόνη απ οτι ξέρω απο το σόι σας,που ταξιδεύει οπου και όσο γουστάρει...
ζητήστε της τις συμβουλές και τα μαγικά της :bleh::D
renata δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς;μας ξέρεις;;
και όταν λες σόι;;τιμή μου και καμάρι μου που ανήκω στο κατ'εσένα ''σόι'',προφανώς εννοείς το ιατρικό και φυσικά ταξιδεύω όπου και όποτε και με όποιες προυποθέσεις θέλω!
Τις γενικεύσεις αυτού του στύλ να τις κάνεις πουθενά αλλού,γιατί εδώ που τις έκανες παύουν να είναι γενικεύσεις...αφού αφορούν εμάς τις τρείς συγκεκριμένες συναδέλφους και ασφαλώς μας θίγουν.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
renata δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς;μας ξέρεις;;
και όταν λες σόι;;τιμή μου και καμάρι μου που ανήκω στο κατ'εσένα ''σόι'',προφανώς εννοείς το ιατρικό και φυσικά ταξιδεύω όπου και όποτε και με όποιες προυποθέσεις θέλω!
Τις γενικεύσεις αυτού του στύλ να τις κάνεις πουθενά αλλού,γιατί εδώ που τις έκανες παύουν να είναι γενικεύσεις...αφού αφορούν εμάς τις τρείς συγκεκριμένες συναδέλφους και ασφαλώς μας θίγουν.
το quote μου δεν ήταν σε σένα πρώτον,
γίνεσαι ακυρη γιατί δεν έχεις χιούμορ δεύτερον.
και τρίτον,σιγα το σόι σου ...φοβηθήκαμε τώρα!!!:rolleyes:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. :pκοριτσια βαλτε τα νυστερια μεσα....για μενα κτυπησε η καμπανα :(!!! η ρενατα ακομη δεν με συγχωρησε στα οσα εχει τραβηξει απο το σοι μου(ειδηκοτητα) μεσα και εξω απο τα νοσοκομεια και οπου βρεθει μου τα ριχνει!!!!!!! αλλα αν δεν πεδεψεις οπου αγαπας!!!!!!:bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
.. :pκοριτσια βαλτε τα νυστερια μεσα....για μενα κτυπησε η καμπανα :(!!! η ρενατα ακομη δεν με συγχωρησε στα οσα εχει τραβηξει απο το σοι μου(ειδηκοτητα) μεσα και εξω απο τα νοσοκομεια και οπου βρεθει μου τα ριχνει!!!!!!! αλλα αν δεν πεδεψεις οπου αγαπας!!!!!!:bleh:
Λουλου,καταλαβαίνεις πολύ καλά νομίζω ότι δεν με πείραξε τόσο το..σόι ..όσο το υπονοούμενο περί ταξιδιών και ότι εσύ είσαι η μόνη που ταξιδεύεις ό.που και όσο θέλεις ...ενώ οι υπόλοιποι...
τέλος πάντων,δεν το συνεχίζω,σ ευχαριστώ για την παρέμβαση:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom