Μ ενδιαφερει και μενα η Καππαδοκια το Δεκέμβρη.έχει ταξιδέψει κανείς στην Καππαδοκία χειμώνα? Θα ήταν χρήσιμο να είχα μία αίσθηση πώς μπορεί να είναι ο καιρός εκείνη την εποχή...
ευχαριστώ...
Καλημέρα, τελικά πήγες στην Καππαδοκία;;;Μ ενδιαφερει και μενα η Καππαδοκια το Δεκέμβρη.
Θα πας με group ή χωρίς?
Θα κανει εχει κρυο σιγουρα και δεν πετουν και τα αερόστατα. Μετα τον Μαρτη ειναι καλλίτερα . Ετσι μου εχουν πει και μενα και ετοιμαζομαι για Μαιο.Ταξιδι στην Καππαδοκια τελος Φεβρουαριου αξιζει η θα γινουμε παγοκολωνες;
Και αν το αποφασισω,γνωριζετε καποια τοπικα γραφεια ταξιδιων,για εκδρομες;
Ευχαριστω
Και τι φλασια...οντως ειναι πολυ φτηνο το εισιτηριο.Αλλα,εγω δεν με βλεπω να πηγαινω .Καντο,ομως και πες μας,οπωσδηποτε εντυπωσεις.Κανε και το αεροστατο...ελαααα.Μια φορα θα το κανεις...πρεπει να ειναι σουπερΚαι κει που καθομουν και επινα το ταγακι μου , πουλες @karfitsa μου ηρθε η φλασια.....λες να παω Καππαδοκια κ να αφησω την Ατταλεια χειμωνιασε πια τι να γυρευω στις θαλασσες..... 35 ευρώ R/T Peqasus
www.turkiyeballoons.comΚαι τι φλασια...οντως ειναι πολυ φτηνο το εισιτηριο.Αλλα,εγω δεν με βλεπω να πηγαινω .Καντο,ομως και πες μας,οπωσδηποτε εντυπωσεις.Κανε και το αεροστατο...ελαααα.Μια φορα θα το κανεις...πρεπει να ειναι σουπερ
View attachment 67015
Σιγουρα παζαρια θα παιζουν..αλλα δεν νομιζω να παω για αεροστατο...τωρα τουλαχιστον..ισως τον Μαιο που θα ξαναρθουμε...Τον Απρίλιο η τιμή για τα αερόστατα ήταν στα 120 ευρώ το άτομο (το κανονίσαμε με το ξενοδοχείο με Royal Balloons.) Ίσως θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση...