καλως σας βρηκα

ΚΡΟΚ

Member
Καλως σας βρήκα λοιπόν και εγώ συνταξιδιώτες, σε αυτόν τον πολύ όμορφο χωρο, ανταλλαγής εμπειριών, συναισθημάτων, και ότι άλλο έχει να κάνει με την αγαπη μας για τα ταξίδια.:clap::clap:
Σας ανακάλυψα τυχαία πριν ένα χρόνο, γυρίζοντας από ένα ταξίδι που έκανα στην cuba και ξεκινώντας την αναζήτηση για το επόμενο ταξίδι μου.:reading:
Ησασταν θησαυρός για μένα,δεν περίμενα να βρω τόσο μεγάλη βοήθεια.
Oλο αυτο τον καιρο σας παρακολουθω πιστα και νιωθω φιλος με τα παιδια που γραφουν,κιας μην τα γνωριζω.
Πριν μάθω το forum γνώρισα στην cuba τον yorgos με τον οποιο ήπιαμε τις μπίρες μας,τα είπαμε όμορφα και μετά από καιρό τον ανακάλυψα και εδώ μέσα,,μικρός που είναι ο κόσμος τελικά.
Mε την πρώτη ευκαιρία θα κάτσω να γράψω μια ιστοριουλα με αυτά που μου συνέβησαν στην cuba,για να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος :haha: :haha: :haha: :cool: :cool:
Ευχομαι να τα λεμε συχνα,,να στε καλα ολοι σας.:clap:

XRISTOS71

Member
Πριν μάθω το forum γνώρισα στην cuba τον yorgos με τον οποιο ήπιαμε τις μπίρες μας,τα είπαμε όμορφα και μετά από καιρό τον ανακάλυψα και εδώ μέσα,,μικρός που είναι ο κόσμος τελικά.
Και δεν σου είπε εκείνος για το travelstories και τον ανακάλυψες μετα εσυ ........
ενδιαφέρον :rolleyes:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες.Μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα.

ΚΡΟΚ

Member
XRISTOS71 Και δεν σου είπε εκείνος για το travelstories και τον ανακάλυψες μετα εσυ ........
ενδιαφέρον

Ναι φιλε μου η κουβεντα μας ειχε να κανει με την κατασταση στην κουβα και τις υπολοιπες χώρες τις λατινικής αμερικής ,περί γυναικών,,διασκέδασης και αλλα.
Με forum και γενικά με internet δεν είχα καμια σχέση έτσι δεν πήγε η κουβέντα μας προς τα κει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom