5 Μαρτίου 2011 #1 johmil_gr New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ή ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ Να ευχαριστώ τον φίλο(και τελικα και συγγενή) Σπύρο που μου σύστησε το forum. Ελπίζω να βρίσκω ότι θελήσω μελοντικά και ελπίζωνα βοηθηω όπου μπορώ.
Να ευχαριστώ τον φίλο(και τελικα και συγγενή) Σπύρο που μου σύστησε το forum. Ελπίζω να βρίσκω ότι θελήσω μελοντικά και ελπίζωνα βοηθηω όπου μπορώ.
5 Μαρτίου 2011 #2 T travel story Member Μηνύματα 126 Likes 14 Ταξίδι-Όνειρο ΠΑΝΤΟΥ!!!! καλως ορισες!!
5 Μαρτίου 2011 #3 SPROM Member Μηνύματα 774 Likes 177 Επόμενο Ταξίδι Εξεταστική Ταξίδι-Όνειρο Δεν ξέρω τώρα... Καλως ήρθες κι εσύ!
5 Μαρτίου 2011 #4 S sophakos Member Μηνύματα 135 Likes 16 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι! Ταξίδι-Όνειρο Αίγυπτος Καλώς μας βρήκες όλους!!!! Εννοείται αυτό που λες! Αφού το φόρουμ μας είναι άπαιχτο!!!
5 Μαρτίου 2011 #5 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλως ηρθες!
6 Μαρτίου 2011 #6 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.020 Likes 2.387 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Welcome και απο μας.
7 Μαρτίου 2011 #7 kalspiros Member Μηνύματα 2.554 Likes 3.996 Επόμενο Ταξίδι remaining UK Ταξίδι-Όνειρο yeah, whatever... Βρε, τώρα είδα το θέμα σου! Καλώς τον και διαδικτυακά! Τα μάτια σου τέσσερα, έτσι? αναζητούμε προορισμούς εδώ μέσα! ΥΓ:ΒΑΛΕ AVATAR!!
Βρε, τώρα είδα το θέμα σου! Καλώς τον και διαδικτυακά! Τα μάτια σου τέσσερα, έτσι? αναζητούμε προορισμούς εδώ μέσα! ΥΓ:ΒΑΛΕ AVATAR!!
7 Μαρτίου 2011 #8 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Καλως τον τον φιλο και συγγενη του Σπυρου! Οτι χρειαστεις στη διαθεση σου!
7 Μαρτίου 2011 #9 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ φίλος φίλου, φίλος εστί... καλώς ήλθες, μήπως και πατριώτης;;;