• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καλοκαίρι 2012

mar1a_

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Γεια σας, είμαι από Κύπρο και τα τελευταία δύο χρόνια κάνουμε τις διακοπές μας σε ελληνικά νησία. Πριν δύο χρόνια πήγαμε Σαντορίνη και πέρυσι πήγαμε Σκιάθο και ομολογώ ότι ξετρελλάθηκα. Μου άρεσε απίστευτα. Φέτος σκεφτόμαστα είτε Πάρο - Μύκονο είτε Χαλκιδικη. Δεν γνωρίζουμε πολλά και θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω¨:D. Βασικά αυτο που ζητούμε είναι τέλειες θάλασσες (όπως της Σκιάθου) αλλά και νυχτερινή ζωή. Επίσης, ωραίες ταβέρνες, δρομάκια κτλ και να μπορούμε να μετακινόμαστε με μηχανακι. Αυτά.. Η βοήθεια σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Ευχαριστω!​

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Παραλιες και νερα σαν το ιονιο δεν θα βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ μακραν για μενα σαν παραλιες εχει η Κεφαλλονια αλλα δεν εχει νυχτερινη ζωη εγω ειμαι fun ζακυνθο εχει καλες παραλιες και νυχτερινη ζωη αρκετα καλη η Κερκυρα ακομα περισσοτερα club μικρο και πολυ ωραιο Λευκαδα

thessaris

Member
Για τα τρία μέρη που πρότεινες:
-Χαλκιδική: άπειρες παραλίες, πολλές από αυτές εκπληκτικές, αρκετές με beach bar και πολύ κόσμο (ειδικά Ιούλιο-Αύγουστο λόγω Θεσσαλονίκης), εύκολη πρόσβαση, αυτοκίνητο απαραίτητο, νυχτερινή ζωή και φαγητό για όλα τα γούστα. Χωριά και οικισμοί χωρίς καμία γραφικότητα, ξενοδοχεία χωρίς καλό value for money. Τιμές σχετικά ανεκτές, εκτός από resorts τύπου Σάνη.
-Μύκονος: Αρκετές παραλίες για νησί, σχεδόν όλες εκπληκτικές, οι περισσότερες οργανωμένες, καταπληκτική χώρα, κοσμοπολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο, τέλεια νυχτερινή ζωή. Είναι όμως πάντα πήχτρα στον κόσμο, τα πάντα είναι απίστευτα πανάκριβα (κι αν θες να κάνεις budget διακοπές δεν αξίζει γιατί μιζεριάζεις μέχρι αηδίας).
-Πάρος: Αρκετές παραλίες επίσης όμως δεν νομίζω ότι έχει κάποιες που μπορείς να τις θεωρήσεις καταπληκτικές, απλά καλές οι περισσότερες. Νυχτερινή ζωή έντονη, πολύς κόσμος, ειδικά πιτσιρικάδες, και έχει και κάποιες γωνιές στην ορεινή ζώνη πιο ήσυχες (Λεύκες κλπ) Όχι τόσο ακριβή όσο η Μύκονος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα