• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλησπερα σας,Με δωρο το ταξιδι στα Συβοτα!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

stratos79

New Member
Καλησπερα σε ολους τους τρελαμενους ταξιδιωτες,και καλώς σας βρήκα,
εν συντομία το στορυ μου,προσφατα χωρισμενος, δεν ειναι αυτο το κακο,
αλλα οτι πληρωσα το ξενοδοχειο για 5 νυχτες στα ΣΥΒΟΤΑ αρκετα,για το διαστημα 12/7 με 17/7.
Ουδέν κακό αμιγές καλού!!! προσφερω λοιπον αυτες τις μερες σε καποια συνταξιδιωτισα,σορρυ παιδια μονο γενους θηλυκου!!μαζι και με τις βενζινες μου με το μοτο μου μια κατακοκκινη agusta!!για περισσότερες πληροφορίες στειλτε μηνυμα.προϋποθεσεις κοπελες ευχαριστες,σοβαρες,συζητησιμες,με ορεξη για βολτες.θα απαντήσω σε ολα τα μαιλ.

jimp

Member
Για σένα το λέω, μη δίνεις από την αρχή αέρα, άκου εκεί μαζί με τις βενζίνες, έτσι μας κάνουν ότι θέλουν μετά και στο τέλος μας χωρίζουν κιόλας.
Μισά μισά και σε όποια αρέσει.

karfitsa

Member
Οχι Στρατο μην τον ακους....ετσι κανε.Και το φαγακι στη παρτη σου.Ετσι κι αλλιως θα σου δωσουμε καλο κοριτσι:bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Για κάτσε ρε παιδί μου αυτό ακούγεται ενδιαφερον και γαλαντόμικο!
αλλά κάποιες διευκρινήσεις τις θέλω
1ον Ημιδιατροφή παίζει? Κι αν ναι, φιδέ έχει το μενού?
2ον Το βράδυ εχω κουσούρι να κοιμάμαι με σκελέα. Πειράζει?
3ον Ειδική θήκη στο μηχανάκι να βάλω τα φάρμακα για πίεση ουρία, τριγλυκερίδια και ζάχαρο έχει?
4ον Ξέρεις να παίρνεις την πίεση?
5ον Που διάολο πέφτει η Συβοτα?
60ν Εκεί κοντά έχει ιαματικά λουτρα σε στυλ Καμμένα Βουρλα για τους ρευματισμούς μου?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Το ξενοδοχείο ωραίο φαίνεται, βάλε και καμιά φωτό της μηχανής, να ξέρουμε αν θα πιαστεί ο πωπός μας ή όχι...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εχω μια φίλη την Χριστίνα που μάλλον ενδιαφέρεται για την πρόταση αρκεί να μην είσαι βλάχος!Έχει ένα κόλλημα. Απλά κάνε γρήγορα γιατί έχει και άλλες προτάσεις και την διεκδικούν πολλοί!

Καλώς ήρθες και ελπίζω να βρεθεί μια τραβελστορίτισσα ευχάριστη,σοβαρή και ορεξάτη για περιπέτειες:D
Παράκληση να μην κλείσει το τόπικ μέχρι ο φίλος μας να βρει συνταξιδιώτισσα!

karfitsa

Member
Στρατο μην απελπιζεσαι...τωρα απαντανε αυτες,που ξεμειναν κυριακατικα μεσα....τα κοριτσακια του φορουμ,εχουν παει για μπανιο,αλλα οπου ναναι θα γυρισουν....αλλα οπως λεει και η @Rosa βαλε και τη μηχανη φωτογραφια,θα τραβηξει καλυτερα...

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Στο δωμάτιο μπαίνει κρεβάτι για τρίτο άτομο ή θα κοιμηθείς στο πάτωμα;
Τρικάβαλο παίρνεις;
Ψηνόμαστε φουλ εγώ και το αγόρι μου. Να 'σαι καλά!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou