• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

και ομως εν μέσω "κρίσης"..θέλω ταξίδια!!!!

TheloTaxidia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Χαιρεται,χαιρεται...

Θέλω ταξίδια και για φετός το μενού εχει κατι αρκετά κοντινό:Βενετία...
Ετσι θέλω τα φώτα σας παρακαλώ...

Σκεφτομαι για 28/10 ... ειναι καλη περίοδος...αναφερομενη στον καιρο?
και κατι ακομα..περα απο τις απευθειας πτησεις...πως αλλιως παω αεροπορικως γιατι δεν βολευουν οι ώρες!

την επιεικια σας παρακαλώ... :)

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Εγώ θα προτιμούσα το πλοίο να σου πω την αλήθεια... Ο καιρός είναι κάτι σχετικό.

Last edited by a moderator:

shristod

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Πάντως αν πας μόνο Βενετία και δε θέλεις να πάρεις αυτοκίνητο ή δεν είσαι κοντά σε Πάτρα/Ηγουμενίτσα αλλά περισσότερο κοντά σε κεντρικό αεροδρόμιο, καλύτερα με αεροπλάνο.

2 διανυκτερεύσεις (από Πάτρα) στο πλοίο τον Οκτώβρη που νυχτώνει και σχετικά νωρίς χωρίς πολλούς επιβάτες στο πλοίο, μάλλον δε θα την παλέψεις :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες!
Πολυ αντιπροσωπευτικο το νικ σου για ολους μας σχεδον εδω μεσα!

cathy-κι

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σόρρυ!! Αλλά αυτό το ξενοδοχείο μόνο στη Βενετία δεν είναι!! Τι να λέει?? Είπα κι εγώ τόσα λίγα.. κάτι θα βρωμάει δε μπορεί..
Ενώ κατά τα άλλα είναι σούπερ προσφορά... 6 μέρες από τις οποίες οι 4 είναι στη θάλασσα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ενώ κατά τα άλλα είναι σούπερ προσφορά... 6 μέρες από τις οποίες οι 4 είναι στη θάλασσα...
Γιατι τι εχει η θαλασσα; Αμα λαχει πνιγεις και τους ενοχλητικους...

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος

Το τί είναι προσφορά και τί όχι, όπως ξαναείπα, είναι υποκειμενικό. Εγώ μπορεί να περνάω καλά κάνοντας κρουαζιέρα. Άλλος, κάνοντας κάμπινγκ. Ένας τρίτος,κάνοντας το γύρο του κόσμου με ποδήλατο.Άλλος με το να κοιμάται όλη τη μέρα. Το ταξίδι δεν είναι απαραίτητο να είναι ξεκούραστο και γρήγορο για να μας ελκύει. Θυμίσου τη γνωστή φράση του Καβάφη και δε θα είσαι τόσο απόλυτος. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom