• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία ιδεες για 4 μερες διακοπες κοντα στο μιλανο με αυτοκινητα .

mahi

New Member
θα ηθελα να μου προτεινετε μερη κοντα στο μιλανο. δεν θελω να επισκεφτω τα τουριστικα ....ουτε να ψωνισω ....απλως ετυχε να εχω αυτες τις 4 μερες διαθεσιμες και διαλεξα το μιλανο σαν αρχη .αν καποιος ξερει καποιο μερος αυθεντικο καποιο καταλυμα με ενδιαφερον η καποιο ωραιο εστιατοριο θα εκτιμουσα την βοηθεια του....:clap:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Λοιπόν το ταξίδι αυτό δεν το έχω κάνει αλλά επειδη το είχα στα σχέδια (και το έχω ακόμα δηλαδη) εκανα μια σχετική ερευνα, η οποία εβγαλε τα εξής αποτελέσματα: Για διαμονή σου προτείνω το Castello di Carimate (www.[B]castellodicarimate[/B].com) που βρίσκεται ανάμεσα σε Μιλάνο και Κόμο. Είναι κάστρο του 14ου αιώνα που το έχουν διαμορφώσει σε ξενοδοχείο. Ξέρεις ρομαντζάδα κι έτσι... Επιπλέον μπορεις να κάνεις και τις βόλτες σου στην λίμνη. Ρομαντζάδα στο τετράγωνο δηλαδή!
Επίσης μία ημερήσια εκδρομούλα που πιστεύω πως αξίζει είναι να πας στη Βερόνα (περίπου 140χλμ από Μιλάνο) για να ζήσεις και λίγο απ' την ατμόσφαιρα του love story Ρωμαίου-Ιουλιέττας. Ρομαντζάδα στο κύβο!!!! Ουαου τα σπάει η ρομαντζάδα σ' αυτό το ποστ.

ΥΓ Αν είσαι προσφατως χωρισμένη μην το διαβάσεις καθόλου το ποστ...:bleh:

mahi

New Member
σε ευχαριστω πολυ για τη ενδιαφερουσα προταση προσπαθω να φτιαξω το 4ημερο αν σκεφτεις κατι αλλο γραψε μου

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν τυχει να βρεθεις τελικα στη Βερονα, αξιζει να φας στο dodici apostoli. Κλασικο εστιατοριο της πολης. Το επισκεφθηκε ο αντρας μου-δυστυχως οχι εγω- και ακομη το θυμαται. RISTORANTE 12 APOSTOLI

mahi

New Member
σας ευχαριστωωω για τις πληροφοριες οταν κανω το ταξιδι θα σας γραψω τις δικες μου εμπειριες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom