• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία θα την στείλω Νο 2 ...για Κωνσταντινούπολη

XRISTOS71

Member
Καλημέρα χρειάζομαι τα φώτα σας για την στείλω ........την πεθερά

ψάχνω για ενα καλό ταξιδιωτικό γραφείο για οργανωμένη εκδρομή στην Πόλη απο Αθήνα
παρακαλώ τις γνώμες σας απο προσωπική εμπειρία και μόνο

δεκτά και ΠΜ !! ευχαριστώ ....

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Κατ' αρχάς μην νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε τι προσπαθείς να πετύχεις. Για να σε βοηθήσω, καλοκαίρι, εκτός από την Κωνσταντινούπολη, βολική είναι και η Σμύρνη. Τα κτυπήματα δεν είναι συνεχή αλλά κατά διαστήματα, ιδιαίτερα σε κεντρικά σημεία (π.χ. αγορές) εκεί δηλαδή που γυροφέρνουν και οι περισσότεροι τουρίστες.
Επίσης δεν μας ξεκαθάρισες το χρονικό διάστημα του ταξιδιού (μέρες, μήνες, χρόνια?)
Εγώ θα σε παρέπεμπα στο Άγγελος που έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου βρε Χρηστο !Αυτοι ειναι γαμπροι!Αλλα και η πεθερα ταξιδιαρα ..θα την γνωρισω στη μανα μου να πηγαινουν μαζι.
Εχει το www.hotacc.gr προσφορα μεχρι τελος Ιουνιου για Πολη 4 διανυκτερευσεις στα 339 χοτελ-αεροπορικα
Αν βολευουν οι μερες -ημερομηνιες κλπ δες το.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτοι ειναι γαμπροι βρε!
Τα βλεπετε εσεις οι υπολοιποι κυριοι αυτα?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πριν λίγα χρόνια, επειδή αποφασίσαμε τελευταία στιγμή να πάμε στην Κων/πολη και τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα, κλείσαμε με το πρακτορείο Πυραμίς.

Η επαφή όμως που είχαμε με το γκρουπ ήταν μόνο στο πήγαινε-έλα στο αεροπλάνο και τη μισή πρώτη ημέρα σε κάποιες ξεναγήσεις, πριν κάνουμε check in στο ξενοδοχείο. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο κινηθήκαμε ανεξάρτητα.

Η προσωπική μας εμπειρία για αυτή λοιπόν τη μικρή επαφή, ήταν πολύ καλή. Επαγγελματική αντιμετώπιση από το γραφείο εδώ, ό,τι συμφωνήθηκε σε ημέρες και χρήματα τηρήθηκε χωρίς αλλαγές, καλή η ξεναγός (για το διάστημα που συνυπήρξαμε) και χωρίς κανένα δυσάρεστο απρόοπτο.

Απ'ό,τι ακούσαμε στην επιστροφή από τους υπόλοιπους του γκρουπ, ήταν όλοι ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα το οποίο δεν είχε αλλαγές ή ακυρώσεις.
Στο πρόγραμμα της εκδρομής θυμάμαι ότι είχαν ξεναγήσεις στην Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί, τη βασιλική κιστέρνα, το Σουλταναχμέτ, το Ντολμά Μπαχτσε, πέρασμα από τις αγορές, επίσκεψη στο Πατριαρχείο, κρουαζιέρα στο Βόσπορο, Πριγκηπόνησα, κάτι εξτραδάκια που δε ξέρω τί ακριβώς ήταν (μάλλον φαγητό) και κάποια άλλα από τα βασικά αξιοθέατα που δε θυμάμαι τώρα, γιατί όπως είπα και παραπάνω εμείς κινηθήκαμε ανεξάρτητα.

Οι ηλικίες του γκρουπ ήταν διάφορες.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγω στην θέση σου θα την έστελνα Αιγυπτο. Γίνονται περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις. Και θα απέκλεια ασυζητητί τους Αγιους Τόπους, (εχουν σημειωθεί περιστατικά με αναστάσεις).
Ασχετα από το μπλάκ χιούμορ μου, καλύτερα να επιλέξεις αεροπορικώς , διότι οδικώς θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία για αυτή, αν και αγνοοώ ηλικία, σίγουρα ένα οδικό ταξίδι κουράζει. Πάντως μπράβο σου!! Τέτοιες πρωτοβουλίες νόμιζα μόνο ο Γκιούλιβερ τις παίρνει...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Καλημέρα χρειάζομαι τα φώτα σας για την στείλω ........την πεθερά

ψάχνω για ενα καλό ταξιδιωτικό γραφείο για οργανωμένη εκδρομή στην Πόλη απο Αθήνα
παρακαλώ τις γνώμες σας απο προσωπική εμπειρία και μόνο

δεκτά και ΠΜ !! ευχαριστώ ....
να σου πω.. θα τη στείλεις σίγουρα εκεί που λες? γιατί και πέρυσι για Ιταλία την ετοίμαζες αλλά στην έκανε...

XRISTOS71

Member
sorry να ξεκαθαρίσω κάτι
το ταξίδι πρέπει να ειναι αυστηρά οδικώς για 8 μερες όπως συνηθως γίνονται με αναχώρηση τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου

Σταυρο :κρυβε λόγια μην τα λες όλα !!
dim kyr : αν έμπαινε σε αεροπλάνο ηξερα εγω που την έστελνα !! προς λατινική Αμερική εγγύηση 100 % :haha::haha:. πλάκα κάνω ,μιά χαρα ειναι η πεθερά ..πρόβλημα κανένα .

Mary a :εγω έκανα όλες τις ενέργειες πέρσυ για την ιταλία ,εκείνη έκανε πίσω τελευταια στιγμή

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Βρε όλο κάπου θες να την στείλεις την πεθερά. Τι γίνεται, βρίσκει το δρόμο και γυρίζει πίσω; :bleh:

XRISTOS71

Member
βρε σεις αφήστε το δούλεμα και προτείνετε κανα γραφείο

στο τέλος θα μου ζητησει να της κανω εγω τον ξεναγό !!
λυπηθείτε με .....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
βρε σεις αφήστε το δούλεμα και προτείνετε κανα γραφείο

στο τέλος θα μου ζητησει να της κανω εγω τον ξεναγό !!
λυπηθείτε με .....
Εγω προσωπικά δεν σε λυπάμαι:D. Οσμίζομαι ότι την εκμεταλλεύεσαι για τις μαγειρικές της ικανότητες την γυναίκα:bleh:. Δια ταύτα της προτείνεις να απουσιάσει μόνο 8 ημέρες. Μην σου λείψει το φαι κοιλιόδουλε. Δοκίμασε Παυσανίας. Κάτι φίλοι μου 'μείναν ευχαριστημένοι. Αν και πάνω κάτω όλα τα ίδια είναι και το ίδιο πρόγραμμα έχουν. Σημασία έχουν οι συνταξιδιώτες περισσότερο παρά το γραφείο.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
λοιπόν εγώ έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωή μου με γκρουπ..και ήταν στην Κωνσταντινούπολη..δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω με γκρουπ και ο λόγος που το είχαμε επιλέξει είναι ότι ήταν πρωτοχρονιά και το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή.. το πρακτορείο ήταν πολύ καλό, δεν έχω παράπονο γενικά (εκτός από το ότι δεν είμαι φαν του γκρουπ και είχα φρικάρει αλλά είναι ιδιοτροπία μου πες..)αλλά ήταν πρακτορείο Θεσσαλονίκης..δεν ξέρω αν εξυπηρετεί την Αθήνα αλλά μπορείς να το δεις αυτό.. Sismanidis Tours

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα