• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ευρωπη η μπανια?

tolis_21

Member
ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδι 7-17/11
η αρχικη ιδεα ηταν να παω καπου ευρωπη.περισυ πηγα μοναχο κι ενθουσιατηκα και ελεγα για ζαγκρεμπ,αμστερνταμ η τα κλασσικα πραγα,βιεννη
μετα σκεφτηκα ισως να μπορουα να παω καπου πιο ζεστα για κανα μπανιο
εχει κανεις καμια ιδεα?
δεν θα ηθελα να χαλασω πανω απο 1000 ολα μαζι και δεν ειναι απαραιτητο να εξαντλησω και ολες τις μερες
ευχαριστω

_antonis_

Member
Το Άμστερνταμ για μένα δεν αξίζει καθόλου, άσε που είναι πανάκριβο όπως και η Βιέννη που ανέφερες... Κάτι αλλο σκέψου, απ' αυτά που ανέφερες ψηφίζω Πράγα, αλλά νομίζω και μια Κωνσταντινούπολη θα ταν ότι πρέπει αν δεν έχεις πάει. Τώρα να σκεφτώ ζεστό μέρος...δεν ξέρω, νομίζω σε όλα όσα μου έρχονται σε κάτι τέτοιο, θα περάσεις το budget που διαθέτεις...

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Πολύ καλή επιλογή είναι οι Δαλματικές ακτές - Μαυροβούνιο
Πολύ καλή περιοχή, πολύ ενδιαφέρουσα και φτηνή
περίπου 600 ευρώ για μία εβδομάδα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ενδιαφερομαι να κανω ενα ταξιδι 7-17/11
η αρχικη ιδεα ηταν να παω καπου ευρωπη.περισυ πηγα μοναχο κι ενθουσιατηκα και ελεγα για ζαγκρεμπ,αμστερνταμ η τα κλασσικα πραγα,βιεννη
μετα σκεφτηκα ισως να μπορουα να παω καπου πιο ζεστα για κανα μπανιο
εχει κανεις καμια ιδεα?
δεν θα ηθελα να χαλασω πανω απο 1000 ολα μαζι και δεν ειναι απαραιτητο να εξαντλησω και ολες τις μερες
ευχαριστω
Όχι Άμστερνταμ το Νοέμβριο. Παρότι είναι εκπληκτική πόλη, αν πετύχεις το Νοέμβριο μέρα χωρίς βροχή, πήγαινε να παίξεις λόττο...

Εφόσον διαθέτεις μέρες, για την εποχή αυτή θα σου πρότεινα Παρίσι, ή κάποιο roadtrip γύρω από το Στρασβούργο (από Χαιδελβέργη μέχρι Λουξεμβούργο).

Το Ζάγκρεμπ που αναφέρειες είναι εντελώς outsider προορισμός, και προσωπικά μ΄αρέσει πολύ (λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι στην Αν. Ευρώπη. Μην περιμένεις και θαύματα, αλλά με μια Πράγα μπορεί να συγκριθεί...)

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Λυση χλιδα χωρις απαιτησεις για πολιτισμο και περπατημα ειναι το Ντουμπαι η Τυνησια. Αιγυπτος εχει και φουλ υλικο να δεις. Ειναι και ζεστοι προορισμοι για μπανια. Οι εξοτικοι λοιποι προορισμοι 10 ημερων χρειαζονται παραπανω χρηματα, μην ξεχνας οτι εκει ειναι τωρα η υψηλη περιοδων διοτι δεν εχουν βροχες, οποτε οι τιμες τσιμπανε. ολο και κατι μπορει να βρεις απο φθηνα εισητηρια αλλα πρεπει να το δεις σε συναρτηση με ξενοδοχεια κ.τ.λ για να δεις το budget σου. Ευρωπη οπου και να πας μια χαρα ειναι.Κλεισε τα ματια και χαραξε πορεια!

Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιρλανδια, Σιβηρία,Sealand
Αιγυπτος εχει και φουλ υλικο να δεις.
Η Αιγυπτος αξιζει, ειδικα τωρα που ο καιρος θα ειναι πιο δροσερος (εγω πηγα Πασχα και το θερμομετρο χτυπουσε 40αρια). Θα προτεινα μια κρουαζιερα που διασχιζει ενα μεγαλο τμημα του Νειλου. Ταξιδιωτικα γραφεια που οργανωνουν διακοπες στην Αιγυπτο θα στο προτεινουν στανταρ και ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να φτασεις μεχρι το Ασσουαν και να δεις μερη που θα σου μεινουν για μια ζωη.

SARAH

Member
Επειδή κι εμένα μου αρέσει πολύ το Ζάγκρεμπ-κι είναι και outsider όπως λέει κι ο taver- θα σου έλεγα λοιπόν Ζάγκρεμπ σε συνδυασμό ίσως με μια μονοήμερη Λιουμπλιάνα?

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
ψηφίζω μπάνια... και με τα χρήματα που διαθέτεις συμφωνώ με τους προλαλήσαντες δηλ. Τυνησία ή Αίγυπτο...τέτοια εποχή και καλές τιμές θα πετύχεις και καλό καιρό, άλλωστε τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν σούπερ πισίνες, οπότε και ο καιρός να μην σε θέλει τις βουτίτσες σου θα τις κάνεις

tolis_21

Member
ευχαριστω για την βοηθεια σας και το χρονο που διαθεσατε.
μαλλον καταληγω σε Ζαγκρεμπ γιατι να σας πω την αληθεια με φοβισε λιγο η αιγυπτος η τυνησια.ειμαι λιγο κλασσικος τουριστας και ξεθαρρευω σιγα σιγα.ισως του χρονου.εχω παει και Καταρ και Ντουμπαι αλλα εκει με φιλοξενησε ο αδελφος μου που ηξερε
παντα με ενθουσιαζει ποσο κοσμος δινει λιγο απο το χρονο του να απαντησει σε αφελεις για πολλους αποριες.και παλι ευχαριστω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις

tolis_21

Member
να ρωτησω κατι ακομα μηπως ξερει κανεις
απο που με συμφερει να κανω συναλλαγμα εδω η εκει?

dimitris70

Member
Σχεδόν πάντα συμφέρει να κάνεις συνάλλαγμα στην χώρα που επισκέπτεσαι. Καλό είναι να προσέχεις τυχόν διαφορές μεταξύ τραπεζών και ανταλλακτηρίων και αν διαβάσεις σχετικά με την χώρα στο travelstories θα δεις ότι θα υπάρχει σχετική αναφορά.
Έχε απο πριν μια ιδέα της συναλλαγματικής σχέσης, ένα καλό site είναι το XE - The World's Favorite Currency and Foreign Exchange Site
Όσον αφορά την αρχική σου ερώτηση και εγώ ψηφίζω μπάνια αλλά θα πρότηνα να προσπαθησεις για Ταυλάνδη μια που στην Αίγυπτο και Τυνησία ο καιρός τον Νοέμβριο είναι σχετικά κρύος ειδικά το απόγευμα (σαν τον δικό μας Οκτώβριο). Προσωπικά ήμουν αραχτός 6 ημέρες στόν ήλιο Νοέμβρη μήνα και δεν μαύρισα καθόλου!!

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Θελω να κανω ενα ταξιδι μεσα με τελη Μαρτιου αλλα θελω να παω σε καποια χωρα που να πετυχω πιο θερμο κλιμα απο Ελλαδα...τι επιλογες εχω εκτος απο Κυπρο αλλα εντος Ευρωπης γιατι δεν εχω διαβατηριο?
Βαρκελωνη η Πορτογαλια πιστευετε οτι θα ειναι καλα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα