επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

kokoui

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Μεμονωμένο περιστατικό και… 10 χλμ απο το κέντρο, εγω αυτό πιστεύω. Να μας πει κάποιος αν λέει κατι η συγκεκριμένη περιοχή, Λέιτονστοουν.

orck

Member
Ειμαι στην κατηγορια 10 οπως αρκετοι σε αυτη την χωρα, και φυσικα ειμαστε ολοι τεμπεληδες. Ξερω...

World Nomad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Ειμαι στην κατηγορια 10 οπως αρκετοι σε αυτη την χωρα, και φυσικα ειμαστε ολοι τεμπεληδες. Ξερω...
Ποιός μίλησε για τεμπελιά; Η κατάσταση στη χώρα είναι τραγική, το άρθρο λέει απλά τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα, προφανώς έχοντας δουλειά, αλλιώς....κλάφ' τα Χαράλαμπε!! :p

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μεμονωμένο περιστατικό και… 10 χλμ απο το κέντρο, εγω αυτό πιστεύω. Να μας πει κάποιος αν λέει κατι η συγκεκριμένη περιοχή, Λέιτονστοουν.
Ναι. λέει. "μείνε μακριά μου!". άχαρη, άχρωμη, αδιάφορη και με επικίνδυνη φήμη

perixvra

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
εχει πραγματοποιηθει.. :)
Πωωωω αν ειναι δυνατον.....
Εγω θα το κανω το ταξιδακι μου σε 19 ημερες στο Λονδινο και οτι ειναι να γινει ας γινει...βεβαια εχουμε συμφωνησει να αποφευγουμε το μετρο απο τοτε που συνεβη η τρομοκρατικη επιθεση στην Γαλλια, διοτι αν συμβει οτιδηποτε εκει κατω εισαι εγκλωβισμενος. Λεωφορειο και παλι λεωφορειο!!!

Last edited by a moderator:

jimp

Member
Πωωωω αν ειναι δυνατον.....
Εγω θα το κανω το ταξιδακι μου σε 19 ημερες στο Λονδινο και οτι ειναι να γινει ας γινει...βεβαια εχουμε συμφωνησει να αποφευγουμε το μετρο απο τοτε που συνεβη η τρομοκρατικη επιθεση στην Γαλλια, διοτι αν συμβει οτιδηποτε εκει κατω εισαι εγκλωβισμενος. Λεωφορειο και παλι λεωφορειο!!!
Εεεε συγνώμη που θα στο χαλάσω, για να το ξέρεις το κάνω όχι για να τρελαθείς αλλά στο Λονδίνο όταν είχε γίνει τρομοκρατική ενέργεια έγινε και σε λεωφορείο. Γκούγλαρε 7 july 2005 bombings. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

perixvra

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
εχει πραγματοποιηθει.. :)
Εεεε συγνώμη που θα στο χαλάσω, για να το ξέρεις το κάνω όχι για να τρελαθείς αλλά στο Λονδίνο όταν είχε γίνει τρομοκρατική ενέργεια έγινε και σε λεωφορείο. Γκούγλαρε 7 july 2005 bombings. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Αχ τελεια...δεν ειχα ιδεα γι αυτο το περιστατικο!
Και βεβαια γνωριζω οτι το ρισκο ειναι μεγαλο γενικα....εσυ ζεις εκει απ οτι καταλαβα ε;
Πως τα βλεπεις τα πραγματα;

orck

Member
Πιο πολύ κινδυνεύεις να παθεις κάτι κακό από αυτοκινητιστικό εδώ ή να παθεις κάποιο καρδιακό και να μην βρεθει γιατρός να σε δει (επειδή τα δίνουμε για να προσλάβουμε παπάδες) παρά να είσαι ο άτυχος που θα παθεις κάτι κακό στο Λονδίνο.
Καλά να περάσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα