alma
Member
...εαν ειχαμε λεφτα.Σων και καλά να μας κάνουν να φοβόμαστε να ταξιδέψουμε! Ε όχι κύριοι, δε μασάμε, θα ξαμοληθούμε στα πέρατα του κόσμου!!
#to_travel_is_to_live
Ποιός μίλησε για τεμπελιά; Η κατάσταση στη χώρα είναι τραγική, το άρθρο λέει απλά τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα, προφανώς έχοντας δουλειά, αλλιώς....κλάφ' τα Χαράλαμπε!!Ειμαι στην κατηγορια 10 οπως αρκετοι σε αυτη την χωρα, και φυσικα ειμαστε ολοι τεμπεληδες. Ξερω...
Ναι. λέει. "μείνε μακριά μου!". άχαρη, άχρωμη, αδιάφορη και με επικίνδυνη φήμηΜεμονωμένο περιστατικό και… 10 χλμ απο το κέντρο, εγω αυτό πιστεύω. Να μας πει κάποιος αν λέει κατι η συγκεκριμένη περιοχή, Λέιτονστοουν.
Εεεε συγνώμη που θα στο χαλάσω, για να το ξέρεις το κάνω όχι για να τρελαθείς αλλά στο Λονδίνο όταν είχε γίνει τρομοκρατική ενέργεια έγινε και σε λεωφορείο. Γκούγλαρε 7 july 2005 bombings. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Πωωωω αν ειναι δυνατον.....
Εγω θα το κανω το ταξιδακι μου σε 19 ημερες στο Λονδινο και οτι ειναι να γινει ας γινει...βεβαια εχουμε συμφωνησει να αποφευγουμε το μετρο απο τοτε που συνεβη η τρομοκρατικη επιθεση στην Γαλλια, διοτι αν συμβει οτιδηποτε εκει κατω εισαι εγκλωβισμενος. Λεωφορειο και παλι λεωφορειο!!!
Αχ τελεια...δεν ειχα ιδεα γι αυτο το περιστατικο!Εεεε συγνώμη που θα στο χαλάσω, για να το ξέρεις το κάνω όχι για να τρελαθείς αλλά στο Λονδίνο όταν είχε γίνει τρομοκρατική ενέργεια έγινε και σε λεωφορείο. Γκούγλαρε 7 july 2005 bombings. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.