• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

εξωτικά μέρη

kyriakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
γειά σε όλους, είμαι νέο μέλος και όπως σε αρκετούς από εδώ μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια...Φέτος το καλοκαίρι θα ήθελα να πάω κάπου εξωτικά όπως μαλβίδες ή σευχέλλες..Γενικά μου αρέσουν μέρη τα οποία συνδυάζουν φυσική ομορφιά κ να μην είναι τελείως χαλαρά. Από κάτι σχόλια σας κατάλαβα οτι τα παραπάνω νησιά είναι κάπως βαρετά. Αυτό όμως που θέλω να ρωτήσω περισσότερο είναι, αν κάποιος έχει πάει σε κάποιο από αυτά τα μέρη, αν φυσάει πολύ. Γιατί πέρυσι στην νότια κρήτη..ήταν μαρτυρικός ο αέρας με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανοίξω ούτε την πόρτα του αυτοκινήτου να βγω έξω γι αυτο κ ρωτάω. ευχαριστώ πολύ!;)

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ώστε να σου απαντήσουμε. Γενικά πάντως, έχεις δίκιο ότι στις Μαλδίβες θα σκυλοβαρεθείς, στις Σεϋχέλλες λίγο λιγότερο.
Όσον αφορά στον αέρα, παντού μπορεί να τύχει να φυσάει πολύ μια μέρα ενώ την επόμενη όχι, δεν έχει να κάνει με το μέρος.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο ενας με τον αερα και η αλλη με τα κουνουπια....εχετε σκεφτει καλα το ταξιδι...μηπως να ενοικιαζατε μια βιλα σε γνωστο θερετρο της Αττικηςν να μην σας τρωνε και οι αποστασεις;

GTS

Member
Μου έχουν σφυρίξει ότι στα Παλούκια Σαλαμίνας κόβει ο αέρας από Ιούλιο...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μωρέ άμα είναι να σε σηκώσει ο αέρας, σε σηκώνει ακόμα και στη Νέα Υόρκη...Είναι να μη σου είναι γραμμένο....

wind.jpg

nmavra

Member
Αυτο μην το πεις σε κανενα windsurfer, θα σε καταραστεί για πάντα!!! :D
Για ρωτα και μας τους καψερους τί ειναι να ξυπνάς και να μη φυσάει καθόλου... :D

GTS

Member
Αυτο μην το πεις σε κανενα windsurfer, θα σε καταραστεί για πάντα!!! :D
Για ρωτα και μας τους καψερους τί ειναι να ξυπνάς και να μη φυσάει καθόλου... :D
Στο Μπαλί έχει κύμα φυσάει δε φυσάει...τουλάχιστον έτσι νομίζω...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αέρας ενοείς στην στεριά ή στην θάλασσα???
βρέ πήγαινε και βλέπεις ...κανένας δεν σου εγγυάται τι θα βρείς μπροστά σου!!
ο καλός ο ταξιδιώτης όλα τα κατατροπώνει!!:D

kyriakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
ισως ακουστηκε κάπως αυτο με τον αέρα απλά θεωρω πως το καθε μέρος ενδεικνυται για καποια συγκεκριμένη εποχή...ο καιρός παίζει μεγάλο ρολο. Κ δεν μιλησα για απλό αεράκι..όπως, είχα αναφέρει κ στην αρχή στην κρήτη δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκινητο καν! κ τις μερες που καθόμουν στην παραλία έφευγαν οι πετσέτες που είχα πάνω βάλει αρκετες μεγάλες πέτρες. τεσπά απλά όσο κι ομορφο αν ειναι ενα μέρος αμα έχει 10μποφορ το κοιτάς μόνο από το ξενοδοχειο κατ' εμε.

kyriakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες για τις σευχελλες, εντυπωσιάστηκα! θα μπορούσες να με πληροφορήσεις αν γινεται τι παιζει με τις τιμες δηλ γενικά με πόσα χρηματα μπορει να παει κανεις γιατι έχω ακούσει οτι είναι από τους ακριβότερους προορισμούς και τι εποχή πήγες εκεί....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
το προβλημα με τον καιρο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να μας εγγυηθει οτι θα εχει καλο καιρο ακομα και αν ειναι η περιοδος ειναι καλοκαιρινη στο συγκεκριμενο μερος που θελουμε να παμε.
και επειδη ειπες για την κρητη, τυχαινει να μενω εκει, θα σου πω οτι ο φετινος χειμωνας ηταν καλοκαιρινος.Εκανε τις καλυτερες θαλασσες που εχουμε δει ποτε και παρα μα παρα πολυ ζεστη (30 βαθμους) χωρις καθολου αερα.
στην κρητη γενικα εχει αλλαξει το κλημα παρα πολυ τα τελευταια χρονια.
συνηθως καθε Αυγουστο εχουμε πολλα μελτεμια οποτε και μαλλον ειχες ερθει εκεινη την εποχη ε?οταν εχει μελτεμια η νοτια κρητη ειναι δυσκολη για διακοπες γιατι ειναι ανοιχτη θαλασσα και εχει παντα πολυ αερα.
αλλα μου εχει τυχει και στο εξωτερικο να εχω παει με φουλ χειμωνιατικα ρουχα γιατι μου ελεγαν για κρυο οι φιλοι που εμεναν εκει και τελικα αναγκαστηκα να παω να αγορασω πιο λεπτα ρουχα γιατι δεν την παλευα απο την ζεστη.
οποτε μαλλον πρεπει να κανουμε τον σταυρο πριν παμε ταξιδι να μην μας την χαλασει ο καιρος ειδικα αμα θελουμε να παμε σε ενα εξωτικο προορισμο οπως θες εσυ.
φανταζεσαι να πας στις σευχελλες και ολες τις μερες να εχει αερα και βροχη?απαπαπα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom