xariscrete
Member
ξέρει κανείς πληροφορίες ή έχει συμμετέχει ποτέ σε κάτι τέτοιο ? Spanish Abroad, Inc. ~ Spanish Language Schools ~ Learn Spanish ~ Spanish Immersion
Επειδη σημερα εχω προβλημα με πολυ αργη συνδεση και δεν ανοιγει και το link για ποσο καιρο ενδιεφερεσαι ;ξέρει κανείς πληροφορίες ή έχει συμμετέχει ποτέ σε κάτι τέτοιο ? Spanish Abroad, Inc. ~ Spanish Language Schools ~ Learn Spanish ~ Spanish Immersion
Επειδη σημερα εχω προβλημα με πολυ αργη συνδεση και δεν ανοιγει και το link για ποσο καιρο ενδιεφερεσαι ;
Ειχα παει πολυ παλια για 1 μηνα εντατικα σε ενα πανεπιστημιο στο Βορρα .. αν σε ενδιαφερουν λεπτομερειες πες μου να σου γραψω αναλυτικα .....
Ναι καλέ γράψε, τι ρωτάς;!!Γράψε, γράψε....
Βρε Κικι το παιδι ειπε οτι θελει να μαθει Ισπανικα και οχι να παει διακοπες στην Ισπανια4 ωρες μαθημα το πρωι και το απογευμα προαιρετικα ομιλιες και ταινιες για εξασκηση.
ειδα πολλες καλες παραστασεις γιατι ειχαν "Πολιτιστικο Αυγουστο " με αποκορυφωμα την Alicia Alonso με τα μπαλετα της Κουβας
Περασα τέλεια αλλά δεν εμαθα τιποτα !!
.
Βρε Κικι το παιδι ειπε οτι θελει να μαθει Ισπανικα και οχι να παει διακοπες στην Ισπανια