• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ειδη ταξιδιου...

FOYFOY

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
kalispera paidia, mipos kserete kamia istoselida pou na mporo na agoraso eidi taksidioy?
otan leo eidi taksidiou ennoo, px petsetes taksidiou pou stegnonoun grigora, taksidiotikous odigous, ktl....

eyharisto ek ton proteron....

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Προσωπικά δεν έχω βρει κανένα καλό μαγαζί με ποικιλία και αρκετά ψαγμένα προϊόντα. Μια φορά πο χρειάστηκα κάποια πράγματα, ψώνισα από εδώ:
http://www.nomadtravel.co.uk/

FOYFOY

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)

skoumpi

Member
Ήθελα να παρω πετσέτα ταξιδίου(ελαφριές/στεγνώνουν γρήγορα/δεν πιάνουν χώρο κλπ) και χτες τυχαία στο Carrefour είδα πετσέτες με μικροινες... Πήρα λοιπόν μια 70*120 μόνο 6 ευρώ και σήμερα αφού την έπλυνα τη δοκίμασα και είναι καλή!
Οπότε δεν χάνετε και κάτι να δοκιμάσετε όσοι χρειάζεστε μια.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατί παίρνεις πετσέτα στο ταξίδι ; Αφού έχουν στα ξενοδοχεία

Clemence

Member
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, πού θα βρω ένα τσαντάκι παρόμοιο με ένα μικροσκοπικό της Kipling που χώραγε πραγματικά τα πάντα και δε μπορώ να πάω πουθενά χωρίς αυτό! Έλιωσε και τώρα δε ξέρω πού να ψάξω. Λέτε να ψάξω σε μαγαζί ή στο ίντερνετ;

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, πού θα βρω ένα τσαντάκι παρόμοιο με ένα μικροσκοπικό της Kipling που χώραγε πραγματικά τα πάντα και δε μπορώ να πάω πουθενά χωρίς αυτό! Έλιωσε και τώρα δε ξέρω πού να ψάξω. Λέτε να ψάξω σε μαγαζί ή στο ίντερνετ;
Αγαπητή Clemence, αν είσαι από Αθήνα, υπάρχει ένα μαγαζάκι με είδη ταξιδιού στη Μητροπόλεως στο Μαρούσι που έχει αρκετές τσάντες και σακίδια kipling σε πολύ καλές τιμές. Από εκεί έχω αγοράσει και τη δική μου. Επίσης έχει και στο Mall μαγαζί που πουλάει kipling, αλλά οι τιμές είναι πολύ πιο ανεβασμένες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom