Μπήκα και είδα περί τίνος πρόκειται.... Πολύ όμορφη... Σ' ευχαριστώ πολύ... Κάπου νομίζω θα χωρέσει... άλλωστε είναι στο δρόμο μας για Μπλεντ!!!!Βαλε και Σκοφια Λοκα πηγαινοντας προς την μπλεντ,μια συντομη σταση.Μπαινεις σε μια,αλλη εποχη σ αυτη τη μικρη πολη....
Συνταξιδιώτες μου μπήκαν σε ολες με ταυτότητα. Απο Βαλκάνια διαβατήριο θέλεις για να μπεις Κόσοβο μόνο έχω την αίσθηση.Μπορώ να ταξιδέψω με ταυτότητα σε Αλβανια και Μαυροβουνιο, Σερβία και FYROM;
Σε κάποια αρθρα βρίσκω ναι, σε άλλα όχι!
Ωχ λες ε; μάλιστα.. Ευχαριστώ!Επισης αν σας ρωτησει κανας τελωνειακος σε μαυροβουνιο η βοσνια τι ωραιο αμαξι κ τετοια βαλτε ενα 5 ευρω οταν του δινετε τα χαρτια. Δεν ειναι κακο.
Μπορεις . Απλά στους ελεγχους ξυνιζουν τα μουτρα τους γιατι τις γραφουν με το χερι και βαριουνται.Μπορώ να ταξιδέψω με ταυτότητα σε Αλβανια και Μαυροβουνιο, Σερβία και FYROM;
Σκόπια πήγα πέρσι με ταυτότητα.Μπορώ να ταξιδέψω με ταυτότητα σε Αλβανια και Μαυροβουνιο, Σερβία και FYROM;
Έχω μείνει στο Νέουμ , σε ένα ξενοδοχείο με τούνελ (παλιό καταφύγιο ) που οδηγούσε στην παραλία του Νέουμ.Είχα πάει και σε ένα πανηγύρι πέρασα καλά.Αλλά σαν χωριό δεν λέει , εκτός αν πας άνοιξη και καλοκαίρι . Πολλά ελληνικά πρακτορεία που κάνουν εκδρομή στο Ντουμπρόβνικ έχουν τις διανυκτερεύσεις τους στο Νέουμ ή σε ένα άλλο χωρίο της Βσοσνίας γιατί είναι πολύ πιο οικονομικά όλα από το πανάκριβο Ντουμρόβνικ. Θα έλεγα καλύτερα να πας προς Μόσταρ ή προς Μπούτβα αν δεν το έχεις στο πρόγραμμά σου.Δεν με λὲτε βρὲ μαστὸρια, μια εκδρομὴ, ημερὴσια, κοντινὴ, απὸ Ντουμπρόβνικ, προς Νέουμ, Ερζεγοβὶνη, εὶναι λὶγο χάσιμο; Φαντάζομαι ὸτι υπὰρχουν καλὲς εναλλακτικὲς στην Δαλματὶα αλλὰ δεν (θα) ὲχω πολὺ χρὸνο (τὸ ιδανικὸ θα ὴταν τὶποτε Σπλὶτ καὶ Ζαντὰρ και καμιὰ λίμνη) και σκεπτόμουν νὰ πεταχτὼ στο μοναδικὸ μερος της Βοσνὶας Ερζεγοβὶνης ποὺ βρὲχεται απὸ θὰλασσα. Φαὶνεται χαζοὺλα επιλογὴ;