Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Προσπαθούσα να αποφασίσω ποιο νησι να διαλεξω για ενα τριημερο (2 νυχτες ) τέλος του μηνα όταν έπεσα στο φορουμ σας. Κανετε τόσο καλή δουλειά που μπερδευτηκα ακόμα περισσότερο.... Το θέμα ειναι πολυ συζητημενο αλλά θα ήθελα καποιες φρεσκιες πληροφοριες απο κοσμο που ισως βρεθηκε προσφατα σε καποιους απο τους προορισμους. Η κοπέλα μου επιστρεφει απο το εξωτερικο μετά απο μήνες οποτε θέλουμε να πάμε καπου να χαλαρώσουμε να περασουμε λίγο χρονο μονοι μετα απο καιρο και να κανουμε τα μπανια μας αφου εχει να δει ήλιο αρκετο καιρο εκει που ειναι. όποτε ψάχνω για όμορφες παραλιες, γραφικα σοκακια και καλη νυχτερινη ζωη. Οχι νταβαντουρια ή πολυκοσμια, καλά μερη με μουσικουλα για ενα ποτακι. ΣΤην αρχή ήμουν μεταξυ Κεας - Ανδρου - Κυθνου, κλείνοντας προς κυθνο μερια. Μετα την αναζητηση στο φορουμ σας σκεφτηκα Σιφνο και Σεριφο και αποφάσισα Σιφνο, μεχρι που άρχισα να ψαχνω για εισητηρια και απογοητευτικα. Περιπου 320 ευρω για δυο ατομα και 1 αμαξι με επιστροφη.... δεν νομιζω.. πιο λιγα πληρωσαμε οταν πηγαμε Μαδριτη.... όποτε γυρισα στις πρωτες μου επιλογες αλλα αυτη τη φορα κλεινω προς Ανδρο.... ουυυυυυφφφφ desicions desicions.........συγνωμη αν κουρασα... κάθε ιδεα δεκτή