• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

διαστημικό SPA

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τετραήμερα ταξίδια αναψυχής και ευεξίας στο διάστημα διοργανώνει μια εταιρεία με έδρα τη Βαρκελώνη. Η Galactic Suite έχει ένα ισχυρό ατού έναντι των ανταγωνιστών της στον ιδιότυπο πόλεμο των άστρων που μαίνεται ατύπως: είναι μέχρι στιγμής η μόνη που έχει φτιάξει ολόκληρο ξενοδοχείο στα 450 χιλιόμετρα πάνω από τη γη, το οποίο μάλιστα εξόπλισε με το πρώτο στον κόσμο Spa εκτός ατμόσφαιρας! Άραβες, Ρώσοι, Κινέζοι, Αμερικανοί, Αυστραλοί και Ισπανοί είναι ανάμεσα στους πρώτους 38 που έσπευσαν να επισκεφθούν το www.galacticsuite.com και να κάνουν κράτηση για τη συμμετόχή τους στο παρθενικό ταξίδι που έχει προγραμματιστεί για το 2012. Εκτός από τα 3.000.000 € για τα μεταφορικά, τη διαμονή και τη χρήση του SPA, απαιτείται επίσης εκπαίδευση 18 εβδομάδων που θα παρέχεται σε εξωτικό νησί της Καραϊβικής!

Πηγή: Conde Nast Traveller Απριλίου- Ιουνίου

ΥΓ. εγώ πάντως πηγαίνω να βοηθήσω στην εκπαίδευση αν θέλουνε κόσμο.... :bleh:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
είσαι κι εσύ θυσαυρός πληροφοριών έχω κλείσει την τηλεόραση και μαθαίνω τα νέα από εδώ;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εγώ θέλω την εκπαίδευση μόνο μου αρκεί!!!!!!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ΜΜΕ? ωχ μπλέξαμε ευτηχώς που έχω βγάλει τη φώτο μου

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
κανένας έλληνας δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον??? μόνο για την ολυμπιακή τρέξαμε όλοι εδω μέσα πια!!!:D

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Αχ, τι κρίμα!
Αποκλείεται να μου δώσουν τόσες ημέρες άδεια!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ δεν μπορώ τόσο ψηλά! Που να χαλαρώσω εκεί πάνω ρε παιδιά; Χαμένο θα πάει το σπα! Το άλλο με το jet lag που θα έχουμε κατά την επιστροφή, που το πάτε; Πεταμένα χρήματα δηλαδή! :lol::lol::lol:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Προτιμω τα 3 εκατομμύρια που θα διαθέσω, να κάνω ΣΠΑ σε ολα τα μέρη της Ευρώπης, παρά στο διάστημα.!
Συν οτι θα μου περισσέψουν κ κάτι ψιλά για να κάνω διακοπές στην Βαρκελώνη!!:haha:

Πάντως το Αγκιστρο δεν το αλλάζω με κανένα άλλο ΣΠΑ!:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα