για τους νεραϊδοπαρμενους της νικαριας και της σαμοθρακης :)

miss forty-five

New Member
γεια...ψηνομαι για φετος το καλοκαιρι για σαμοθρακη,τουλαχιστον ενα μηνα,ελευθερο φυσικα...το θεματακι μου ειναι οτι δεν παιζει παρεα(οι φιλοι μου ειναι ολοι ελαφρως "μεταξωτοι" για τετοιες διακοπες) και δεν παιζει και αμαξι.οποιο ελευθερο,ομορφο και τρελο ατομακι,που δεν ακουει μπουζουκια και δεν ψηφιζει πασοκ και νεα δημοκρατια(ή ακομα καλυτερα δεν ψηφιζει καθολου),το ψηνει για σαμοθρακη,ας ριξει ενα μηνυματακι,να μιλησουμε και αν τα κιμιασουμε,περναμε σε λεπτομερειες.ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοιο,αλλα η ζωη θελει και λιγη τρελα,αλλιως θα σε τρελανει αυτη!και θελω απελπισμενα να παω σαμοθρακη,τοσο για τις οφθαλμοφανεις ομορφιες της,οσο και για αυτες που δεν φαινονται :)

miss forty-five

New Member
ποιος ειναι ο τραβελερ?ο επισημος τρολοκραχτης του site?πρωτη φορα μπηκα εδω μεσα,δεν γνωριζω τις μορφες του χωριου.

panpan

Member
Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.Ελευθερος,όμορφος,τρελό ατομάκι ,μπουζούκια δεν ακούει,πασόκ και νου δού μπά,Τι άλλο θες;

miss forty-five

New Member
μια χαρα ολα,απλα οποιοδηποτε ελευθερο,ομορφο και τρελο ατομακι.αντρας ή γυναικα,που το'χει με το ελευθερο καμπινγκ,μπορει να απαντησει απο μονο του.εκτος και αν εσυ εισαι η "πορτα" του χωριου,οποτε πρεπει πρωτα να μιλησει κανεις με την παρτη σου για να κανει τη δουλεια του!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
o panpan δεν είναι απλώς 'πόρτα', είναι μπαλκονόπορτα.

panpan

Member
Μπα,παλιά ήμουν πόρτα,τελευταία είμαι ντουλάπα.
Ξέχασα να σου πω,καλώς ήρθες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.550
Νεότερο μέλος
jamesbernard

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα