γεια!

iliana055

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ροδος!
Ταξίδι-Όνειρο
δν εχω κατασταλαξει ακομα
χμμ για να δουμε....λατρευω τα ταξιδια,την εμπειρια του να φτανεις στο λιμανι και να μην ξερεις προς τα που να πας :haha: και που να πρωτοκοιταξεις πανω ευθεια δεξια αριστερα?ολα καινουρια!!πιστευω οτι ειναι ο λογος υπαρξης του ανθρωπου να ανακαλυπτει συνεχως τον πλανητη του...για τι αλλο να ζουμε ρε παιδια?ειναι τοσο ομορφη η γη!!πραγματικα οταν βλεπω ενα ομορφο τοπιο,οταν ειμαι σε μεγαλο υψος η σε μεγαλο βαθος,οταν ονειρευομαι τα ταξιδια που θελω (και οταν χορευω η οταν κατεφερνω να βρω ενα τραγουδι στην κιθαρα:Dκτλ..),νιωθω οτι μου ανοιγει η ψυχη...τι ωραια που ειναι!
τα ταξιδια μου εχουν περιοριστει στο εσωτερικο λογω οικονομικων περα απο μια 5ημερη στην ρωμη!
εχω γενικα πολλα ενδιαφεροντα..αν και δεν εχω απαραιτητα τον χρονο να ασχοληθω με ολα οσα μ'αρεσουν συν του οτι πολλες φορες θα αφησω κατι στην μεση για να αρχισω κατι αλλο...ναι ετσι ειμαι :rolleyes:
τρελαινομαι να βρισκω αδρεναλινη!φετος το ειχα βαλει σκοπο να παω κορινθο για μπαντζι-τζαμπινγκ αλλα με προλαβε η κριση :bleh:
εκανα εγγραφη στο φορουμ για να θαυμασω τα ταξιδια σας και να γνωρισω κοσμο με την ιδια μανια!αυτα :D

alma

Member
Καλώς ήρθες.Δεν πειράζει αν περιορίζεσαι στο εσωτερικό.Έχει πολλές ομορφιές και η πατρίδα μας.

katia1981

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο - Δουβλίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Νορβηγικά φιορδ
καλώς όρισες.. θεωρώ ότι και στο εξωτερικό μπορείς να πάς ένα ταξίδι μιας και πολλές φορές είναι φθηνότερα άπ'ότι να ταξιδέψεις εντός... εδώ στο φορουμ μπορείς να βρεις ωραίες ιδέες ... και για την Ελλάδα και εκτός...

iliana055

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ροδος!
Ταξίδι-Όνειρο
δν εχω κατασταλαξει ακομα
ευχαριστω!!σκοπευω να το ψαξω πολυ τωρα που θα φυγω για ροδο περι ταξιδιων στο εξωτερικο μιας και ακουω πως απο την ροδο ειναι πολυ φθηνα!ξερετε αν οντως ισχυει αυτο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom