• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

γεια χαρα.!

zervinho

New Member
καλησπερα σε ολους.. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. μολις χθες περασα στις εξετασεις για το διπλωμα οδηγησης.. μου ειπε ο δασκαλος οτι θα αργησει περιπου ενα μηνα.. καποιοι μου εχουν πει οτι μπορω αν θελω να κυκλοφορησω στον δρομο και χωρις να εχω στα χερια μου την καρτα.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.. σιγουρα αν με σταματησουν σε μπλοκο και δουν οτι δεν εχω διπλωμα θα μου κοψουν προστιμο αλλα μπορω να το δικαιολογησω στο δικαστηριο οταν θα εκδοθει η καρτα..
εκτος αυτου θα ηθελα να πω πως το φορουμ ειναι πολυ ενδιαφερον και θα με βοηθησει πολυ καθως εχω σκοπο να κανω καποια ταξιδια στην ελλαδα και στο εξωτερικο.. ηδη με μια πρωτη ματια μου λυθηκαν 2 βασικες αποριες που ειχα.:clap:

GeorgeD

Member
Καλώς ήλθες στην παρέα και καλά ταξίδια είτε με το αυτοκίνητό είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο! ;)

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
καλως ηρθες και καλα ταξιδια σε ολους μας....:clap::clap::clap::clap::clap:

για το διπλωμα γιατι δεν παιρνεις τηλ στη τροχαια να ρωτησεις για σιγουρια?

zervinho

New Member
καλως ηρθες και καλα ταξιδια σε ολους μας....:clap::clap::clap::clap::clap:

για το διπλωμα γιατι δεν παιρνεις τηλ στη τροχαια να ρωτησεις για σιγουρια?
θα πας οντως βουδαπεστη? πηγα πριν 2 χρονια.. απιστευτη πολη.. ειχα ξετρελαθει.. με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω γιατι την πρωτη φορα ηταν ταξιδι με την ομαδα οποτε δεν προλαβα να δω πολλα.. αλλα και αυτα τα λιγα που ειδα μου ηταν αρκετα.. :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου και καλως ηρθες.
Στην τροχαια η στο Υπουργειο Μεταφορων θα ρωτησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.523
Νεότερο μέλος
Georgia 1990

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα