• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια χαρα σε ολους/ες

andriangr

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Γεια χαρα:)
ειμαι νεο μελος και μενω μονιμα στη χιο:(
εχω ταξιδεψει σε αρκετες χωρες ( κυριως Ευρωπη) και ανηκω κι εγω στην κατηγορια αυτων που ονειρευονται το επομενο ταξιδι.....πριν καλα καλα τελειωσει το τελευταιο.:trekker:
Βασικα εχω σκυλοβαρεθει να ταξιδευω μονος ( αφου η παρεα το πολυ να παει μεχρι .....τσεσμε.... για οσους ξερουν) και θα θελα να βρω παρεα για το επομενο ταξιδι ,που το προσδιοριζω στις διακοπες των χρ/νων( ειμαι εκπαιδευτικος).
Πρωτη σκεψη ινδια :india01:αλλα ισως και βορεια ταυλανδη + κραμπι.....θα δειξει.....
Α......αν μπορει να βοηθησει κανεις για φτηνουτσικο εισιτηριο???

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Καλώς ήρθες στην παρέα! Γιατί τέτοια πίκρα για την Χίο; Είναι πολύ ωραίο νησί, έχω περάσει εκεί δύο καταπληκτικές εβδομάδες από τη ζωή μου. Και αν είσαι εκεί λόγω επαγγελματος, μπορείς σε ένα , άντε δύο χρόνια, να την κάνεις.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες στην παρεα Andrian. Μην πτοεισαι που δεν ακολουθει η παρεα..αυτοι χανουν!

Και τα δυο μερη που σκεφτεσαι να επισκεφτεις ειναι πολυ ενδιαφεροντα. Εγω ειμαι Ταυλανδοπληκτη αλλα και η Ινδια απ'οτι λενε ειναι ταξιδι ζωης. Αν θελεις τη γνωμη μας για το που να πας ευχαριστως θα σε μπερδεψουμε :haha:.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα