• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας!!

mafalda

Member
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
γεια σε ολους!καλως σας βρηκα!λατρευω τα ταξιδια (γι'αυτο και βρισκομαι εδω) και λατρευω να ακουω και να διαβαζω για εμπειριες αλλως σε ταξιδια.ετσι παιρνουμε και ιδεες αλλωστε;)

mafalda

Member
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
σας ευχαριστω πολυ.επειδη δεν μπορω να καταλαβω,πως σημειωνουμε στο χαρτη σε ποιες χωρες εχουμε παει;(ειμαι πολυ ψαρι τελικα) :)

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Πηγαίνεις στα δεξιά πάνω εκεί που λέει χρήστες, πατάς ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ, μετα κλικάρεις τις χώρες που έχεις πάει και μετά αποθήκευση.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
σας ευχαριστω πολυ.επειδη δεν μπορω να καταλαβω,πως σημειωνουμε στο χαρτη σε ποιες χωρες εχουμε παει;(ειμαι πολυ ψαρι τελικα) :)
στο πάνω μέρος,πάνω από το site,βλέπεις τη λέξη χρήστες;στο τέλος δεξιά είναι,κλικ λοιπόν εκεί,σου βγάζει το προφίλ χρήστη δηλ το δικό σου,σου εμφανίζει μεταξύ άλλων ΤΑΞΙΔ.ΧΑΡΤΗ,μπαίνεις εκεί και μαρκάρεις σιγά σιγά τις χώρες που έχεις πάει.
Δοκίμασε και μη διστάσεις άν κολλήσεις κάπου ξαναρώτα

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως μας ηρθες και καλη παραμονη στο φορουμ....περιμενουμε τις ιστοριες σου:welcome2: ;)

SARAH

Member
Καλώς μας ήρθες Μαφάλντα-αλήθεια η Μαφάλντα ήταν το αγαπημένο μου κόμικ,τι έξυπνη φατσούλα ήταν αυτή?
Καλά ταξίδια λοιπόν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα