Γεια σας παιδιά...το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αποφασίσω πως να χωρίσω τις μέρες για ένα ταξιδάκι που σκοπεύω να κάνω στο Βέλγιο. Θέλω να πάω και Βρυξέλλες και Μπρυζ.. έχω στην διάθεση μου 3,5 μέρες από 22/12 βραδύ έως 26/12 μεσημέρι.. Αρχικά είχα στο μυαλό μου για μια απλή ημερήσια στην Μπρυζ αλλά διάβασα ότι αξίζει διανυκτέρευση και έτσι είπα να είμαι από τις 22-25 Βρυξέλλες και από 25-26 μπρυζ και στις 26 πάλι πίσω Βρυξέλλες για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά διάβασα ότι την μέρα των Χριστουγέννων είναι όλα κλειστά (μουσεία, μαγαζιά κλπ)..που σημαίνει πως δεν θα μπορώ να επισκεφτώ τα μαγαζάκια και τα σοκολαταδικα όταν θα μαι μπρυζ(κάτι που δεν θα αντεξω) και έτσι σκέφτηκα να μείνω μόνο 22-23 Βρυξέλλες να πάρω απλά μια γεύση (προλαβαίνω να δω τα απαραίτητα σε μια μερούλα λέτε????) και μετά 24 πρωί-πρωί αναχώρηση για μπρυζ μεχρι της 26 μιας και η μπρυζ ήταν πάντα το όνειρο μου.. οπότε λέω να εστιάσω μπρυζ!!!! ας με βοηθήσει κάποιος να αποφασίσω παρακαλώ γτ πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο....