MOUMOU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- καραιβικη
ετοιμαζομαι για ταξιδακι το πασχα αναζητουσα κατι σε βενετια και ειμαι αναμεσα απο 2 προγραμματακια που βρηκα στο ιντερνετ αλλα θα ηθελα την βοηθεια σαγια την καλυτερη επιλογη αν γνωριζετε. το 1ο ειναι7ημερο οδικως πατρα-ανκονα αναχωρηση για βενετια μεστρε 1 διανυκτερευση την επομενη αναχωρηση για μιλανο 3 ημερες με προαιρετικες εκδρομουλες στο σαντ μοριτζ και κρουαζιερα στα νησακια μπορομε 459ευρω με πρωινα.
το 2ο πακετο ειναι με αφιξη στο λιμανι βενετιας 3 διανυκτερευσεις στο μεστρε με προαιρετικες εκδρομες βερονα λιμνη γκαρντα σιρμιονε 435 με ημιδιατροφη. τι αξιζει λοιπον λετε περισσοτερο η πρωτη εκδρομη η η δευτερη?? θελω να κλεισω και ειμαι πολυ μπερδεμενη, την βοηθεια σας παρακαλω αν μπορειτε!! ευχαριστω.
το 2ο πακετο ειναι με αφιξη στο λιμανι βενετιας 3 διανυκτερευσεις στο μεστρε με προαιρετικες εκδρομες βερονα λιμνη γκαρντα σιρμιονε 435 με ημιδιατροφη. τι αξιζει λοιπον λετε περισσοτερο η πρωτη εκδρομη η η δευτερη?? θελω να κλεισω και ειμαι πολυ μπερδεμενη, την βοηθεια σας παρακαλω αν μπορειτε!! ευχαριστω.