• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία βοηθεια για επιλογη ταξιδιου το πασχα

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
ετοιμαζομαι για ταξιδακι το πασχα αναζητουσα κατι σε βενετια και ειμαι αναμεσα απο 2 προγραμματακια που βρηκα στο ιντερνετ αλλα θα ηθελα την βοηθεια σαγια την καλυτερη επιλογη αν γνωριζετε. το 1ο ειναι7ημερο οδικως πατρα-ανκονα αναχωρηση για βενετια μεστρε 1 διανυκτερευση την επομενη αναχωρηση για μιλανο 3 ημερες με προαιρετικες εκδρομουλες στο σαντ μοριτζ και κρουαζιερα στα νησακια μπορομε 459ευρω με πρωινα.
το 2ο πακετο ειναι με αφιξη στο λιμανι βενετιας 3 διανυκτερευσεις στο μεστρε με προαιρετικες εκδρομες βερονα λιμνη γκαρντα σιρμιονε 435 με ημιδιατροφη. τι αξιζει λοιπον λετε περισσοτερο η πρωτη εκδρομη η η δευτερη?? θελω να κλεισω και ειμαι πολυ μπερδεμενη, την βοηθεια σας παρακαλω αν μπορειτε!! ευχαριστω.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Θα σου έλεγα το δεύτερο, αν και κανένα από τα δύο δε μου αρέσει ιδιαίτερα.
Θεωρώ πως στη Βενετία δεν αξίζει να μείνεις Μέστρε και να έχεις ημιδιατροφή. Θα μπορούσατε ενδεχομένως να επιλέξετε άλλο ξενοδοχείο μέσα στη Βενετία και χωρίς ημιδιατροφή; Ποια θα ήταν η διαφορά στο κόστος αν το επιλέγατε;

marquis

Member
Θα συμφωνήσω με την nera. Το πρώτο πακέτο φαίνεται πολύ βεβιασμένο, ενώ το δεύτερο κάπως πιο χαλαρό. Πάντως αν πάτε στη Βενετία δώστε κάτι παραπάνω και μείνετε εκεί. Το Μεστρε δε συγκρίνεται με τη μαγεία που θα ζήσετε αν μένετε μέσα στη γαληνοτάτη.

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
εριξα μια γρηγορη ματια για τιμες μεσα στην γαληνοτατη οπως πολυ καλα το λες, για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες πασχα και ακομη δεν εχω ξεπερασει το σοκ απο τις τιμες ανω των 1000 και ευρω ενω τα ακτοπλοικα ειναι γυρω στα 300 για 2 ατομα με καμπινα. οποτε μαλλον θα επιλεξω το 2ο πακετο με μιλανο. ευχαριστω

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αν και η Βενετια ειναι ο αγαπημενος μου προορισμος θα σου ελεγα ειδικα για το Πασχα να το ξανασκεφτεις
Δεν μπορω να σου περιγραψω τι γινοταν.......οσο για το Μεστρε η χειροτερη επιλογη....απο πειρα σου μιλαω

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
ο,κ τοτε θα προτιμησω την εκδρομουλα μιλανο ελβετια που εχει μια διανυκτερευση στο μεστρε και τις επομενες στο μιλανο. μου φαινετε καλυτερο. ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom