tsampinio87
New Member
γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας,,,θελω ν ταξιδεψω στο εξωτερικο μ αεροπλανο,, πιο συγγεκριμενα εχω σκεφτει βρυξξελες μπρυζ,,αλλα δεν εχω καταληξει κ σιγουρα,,,το προβλημα μου ειναι οτι σιχαινομαι τ μεσα μεταφορας,,ξερω θα πειτε μερικοι οτι ειναι τελειως διαφορετικα απο εμας και κινεισαι πολυ ευκολα και σχετικα οικονομικα,,,αλλα εμενα για καποιο λογο απλα δεν μου αρεσουν,, οποτε σκεφτομαι να νοικιασω αυτοκινητο,,, οι γνωστοι με συμβουλευουν ν μην νοικιασω και οτι θα ταλαιπωρηθω παρα πολυ ,θα μπλεξω σε κινηση ,δεν θα μπορω να διαβασω τις πινακιδες δεν υπαρχει παρκιν πουθενα και ισως σε καποιο σημειο ν μ απαγαγουν κ εξωγηινοι,, )
κ χωρις ν το εχουν κανει φυσικα,,,απλα μιλανε υποθετικα,, οποτε θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας τις εμπειριες σας,και τις συμβουλες σας,,και να μου προτεινετε και αλλους προορισμους που θα ηταν ευκολο να μετακινουμε μ αυτοκινητο..
ευχαριστω πολυ,,,
κ χωρις ν το εχουν κανει φυσικα,,,απλα μιλανε υποθετικα,, οποτε θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας τις εμπειριες σας,και τις συμβουλες σας,,και να μου προτεινετε και αλλους προορισμους που θα ηταν ευκολο να μετακινουμε μ αυτοκινητο..
ευχαριστω πολυ,,,