• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ανυπομονω

καλώς σας βρήκα.Αποστόλης 18 απο αθήνα.Φοιτητής στους η.μ.μ.υ Ε.Μ.Π.Το μεγαλύτερο πάθος της ζωής μου (μετά την κοπέλα μου) και παρά το νεαρό της ηλικίας μου ειναι τα ταξίδια.Εχω κάνει 5-6 με την οικογένεια μου στην ευρώπη.μετά όμως την επιτυχία των πανελληνίων άρχισα αμέσως την κατάστρωση του ταξιδιού μου στην ιταλία(αρχές σεπτέμβρη πηγα και ήταν όνειρο). ανυπομονώ να διαβάσω για τις εμπειρίες σας για να κάνω τα επόμενα ταξίδια μου ακόμη πιο υπέροχα(και οικονομικά :) ).προς το παρόν σχεδιάζω ταξίδι στη κεντρική ευρώπη και να τη γυρίσω με τρένο(eurail.com).εύχομαι αυτό το φόρουμ να μείνει ανοιχτό μέχρι τα γεράματά μου και να το γεμίσω με αξέχαστες εμπειριες.ελπίζω να μην σας κούρασα στην πρώτη μας γνωριμία.

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
καλως ορισες Αποστολη και καλα ταξιδια! Οσο για το eurail καλυτερα ψαξου για το Travel Europe with an InterRail Pass | InterRail.eu γιατι αυτο μπορεις να αγορασεις σαν κατοικος της ευρωπαικης ενωσης!

σε ευχαριστώ.όσον αφορά εθελοντικά προγράμματα επειδή είναι ένας μαραθώνιος τα site και οι πληροφορίες(ξέρω για evs και elix) μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για ευκαιρίες για το φετινό καλοκαίρι.και κατι άλλο...ψάχνοντας στην evs search engine βλέπω τα πιο πολλά προγράμματα κλεισμένα και μάλιστα με αρκετή αμοιβή.δωρεάν προγράμματα εθελοντισμού για κάνα μήνα το καλοκαίρι που μπορώ να ψάξω;;ευχαριστώ

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες και απο μας. Αννα.(αντιπαλος του Μακη)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αγαπητοί μου ΑΝΝΑ-ΠΑΝΟΣ εγώ πάντως δεν αισθάνομαι αντίπαλός σας,αλλά φίλος και σύμμαχός σας,για μένα αντίπαλοι είναι τα 16.950 άλλα μέλη του φόρουμ.:haha::haha:

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
καλώς όρισες
και μη ξεχνάς
ταξίδι είναι
η προσμονή του πριν
το καθεαυτού ταξίδι
και οι εικόνες του μετά.....;)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
αγαπητοί μου ΑΝΝΑ-ΠΑΝΟΣ εγώ πάντως δεν αισθάνομαι αντίπαλός σας,αλλά φίλος και σύμμαχός σας,για μένα αντίπαλοι είναι τα 16.950 άλλα μέλη του φόρουμ.:haha::haha:
Eχεις απολυτο δικιο. Πολλοι ομως οι οχτροι...:haha: Και...ποιος θα ειναι ομως ο αρχηγος της εκστρατειας;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom