• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

αλλαγη ημερομηνιας αεροπορικων εισιτηριων

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο αεροπορικα χρειαζομαι τις γνωσεις των ειδικων....επειδη πλεον ειναι πολυ πιθανο να μη προλαβουμε να βγαλουμε τις βιζες για ινδια, αναρωτιεμαι αν ειναι ευκολη η διαδικασια αλλαγης ημερομηνιας πτησης...η μονη εμπειρια που εχω ειναι με την αλιταλια που μου το αλλαξαν 2 ωρες πριν τη πτηση και το αφησαν ανοικτο για 6 μηνες και τελικα τους το χαρισα ....στη σελιδα που εκλεισα τα εισιτηρια γραφει οτι για αλλαγες τελευταιας στιγμης να απευθυνθω στην αεροπορικη εταιρεια....κοιταξα και στη σελιδα , υπαρχουν πολλα διαθεσιμα εισιτηρια με τιμη πολυ χαμηλοτερη απο αυτη που πληρωσα....1ον-υπαρχει περιπτωση να μου κανουν προστριβες στην αλλαγη επειδη ειναι κλεισμενα μεσω του παμεδιακοπες, 2ο- λογικα δε θα πληρωσω κατι αφου ειναι χαμηλοτερης αξιας τα νεα εισιτηρια ,ετσι?

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
2ον. Η εμπειρία μου είναι ότι αλλάζεις το εισιτήριο με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης τιμής (οπότε φυσικά θα πληρώσεις την διαφορά) και όχι με μικρότερης τιμής ακόμη και αν υπάρχουν τέτοια διαθέσιμα την νέα ημερομηνία που θέλεις. Εκτός αυτού θα επιβαρυνθείς και το κόστος αυτής της εξυπηρέτησης κάπου 10-20 ευρώ ανάλογα το εισιτήριο και την εταιρεία. 1ον. Γιατί να σου κανουν προστριβές αφού σε κάθε περίπτωση θα εισπράξουν ; Θα χρειαστεί να έχεις τον κωδικό της κράτησης.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Βασικά, εξαρτάται κι από την κατηγορία του εισιτηρίου που έχεις κλείσει...

RTW

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο αεροπορικα χρειαζομαι τις γνωσεις των ειδικων....επειδη πλεον ειναι πολυ πιθανο να μη προλαβουμε να βγαλουμε τις βιζες για ινδια, αναρωτιεμαι αν ειναι ευκολη η διαδικασια αλλαγης ημερομηνιας πτησης...η μονη εμπειρια που εχω ειναι με την αλιταλια που μου το αλλαξαν 2 ωρες πριν τη πτηση και το αφησαν ανοικτο για 6 μηνες και τελικα τους το χαρισα ....στη σελιδα που εκλεισα τα εισιτηρια γραφει οτι για αλλαγες τελευταιας στιγμης να απευθυνθω στην αεροπορικη εταιρεια....κοιταξα και στη σελιδα , υπαρχουν πολλα διαθεσιμα εισιτηρια με τιμη πολυ χαμηλοτερη απο αυτη που πληρωσα....1ον-υπαρχει περιπτωση να μου κανουν προστριβες στην αλλαγη επειδη ειναι κλεισμενα μεσω του παμεδιακοπες, 2ο- λογικα δε θα πληρωσω κατι αφου ειναι χαμηλοτερης αξιας τα νεα εισιτηρια ,ετσι?
μια k αυτά κάνω όλη μέρα στη δουλειά, έχουμε k λέμε: 1οv έλεγξε αν ο ναύλος επιτρέπει αλλαγές..αν ναι, τότε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην ίδια κατηγορια ναύλου, θα σου χρεώσουν το πρόστιμο αλλαγής μονο (αν κανεις την αλλαγή μέσω τις αεροπορικής εταιρείας)..
αν για την νέα ημερομηνία υπάρχει διαθεσιμότητα σε ακριβότερη κατηγορια ναύλου, θα χρεωθείς συν τοις άλλοις k την διαφορα με τον αρχικό ναύλο..
συνιστώ πάντως να πάρεις την αεροπορική εταιρεία για την αλλαγή...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ευχαριστω για τις απαντησεις ολους...τελικα ολα πηγαν καλα και δε θα χρειαστουμε αλλαγη ευτυχως!!!!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Σε τρεις μέρες λοιπόν φεύγετε για τον πλανήτη Ινδία. Καλό ταξίδι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom