ένα διαφορετικό ταξίδι

lianak

New Member
Λοιπόν, ψάχνω ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι όχι στην Ευρώπη, για να πάω μαζί με το σύζυγο μου. Με αεροπλάνα και με τραίνα δε με νοιάζει...ούτε να κάνω μπάνιο σε αμουδερές παραλίες καίγομαι, να δω κάτι διαφορετικό, έναν πολιτισμό ή μια πόλη που δεν είναι Ελλάδα.
Ανοιχτή σε προτάσεις λοιπόν...περιμένω τις ιδέες σας ως βοήθεια του κοινού!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Περιττές πληροφορίες: διάρκεια ταξιδιού 7 ημέρες, περίοδος Ιούνιος 2014, budget όχι πολύ φουσκωμένο..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Λοιπόν, ψάχνω ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι όχι στην Ευρώπη, για να πάω μαζί με το σύζυγο μου. Με αεροπλάνα και με τραίνα δε με νοιάζει...ούτε να κάνω μπάνιο σε αμουδερές παραλίες καίγομαι, να δω κάτι διαφορετικό, έναν πολιτισμό ή μια πόλη που δεν είναι Ελλάδα.
Περιττές πληροφορίες: διάρκεια ταξιδιού 7 ημέρες, περίοδος Ιούνιος 2014, budget όχι πολύ φουσκωμένο..
Sri Lanka

koutsavaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Θα σου έλεγα Νεπάλ....αλλα τον ιούνιο έχει μουσώνες....η καλύτερη περίοδος είναι τον χειμώνα...
Κάποιο φίλοι μου είχαν πάει το καλοκαίρι Τανζανία ζανζιβάρη και επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις....αλος πολιτισμός, άλλη κουλτούρα....τα πάντα διαφορετικά...

8avos

Member
Αν δεν έχεις κάτι φανταχτερό στο μυαλό σου και τα οικονομικά απλά "δεν βγαίνουν", θα πρότεινα Μαρόκο.
"Δίπλα",οικονομικά και τόσες εναλλαγές,τοπίων-κουλτούρας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.550
Νεότερο μέλος
jamesbernard

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom