• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ψάχνω για Αγ.Βαλεντίνου

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Χεραιτώ όλη την καλή παρέα,
έχω αρχίσει και ψάχνω για κανένα citybreak για του Αγ.Βαλεντίνου
13-15ή16/2/2010,δηλαδή 2-3 διανυκτερεύσεις με τη σύζυγο.
Πιθανοί προορισμοί:
Βενετία,Μόναχο,Πράγα,Βουδαπέστη,Άμστερνταμ,Στοκχόλμη,Κοπενχάγη,Εδιμβούργο,Βαρκελώνη και ότι άλλο μπορεί κάποιος από εσάς να μου προτίνει εκτός από Βερολίνο,Λονδίνο και Βιέννη.
Α ξέχασα να πω ότι θέλω να είναι και οικονομικό και με αναχώρηση πάντα από Θεσσαλονίκη.

amsterdam

Member
Θα δυσκολευτείς γιατί εκείνο το Σαβ/κο είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τα εισιτήρια είναι ήδη επάνω στις τιμές.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μια εκδοχη ειναι να φυγεις Παρασκευη 12/2 απο Θεσσαλονικη νωρις και να γυρισεις απο Πραγα Κυριακη 14/2 βραδυ πολυ αργα, οποτε θα εχετε ολη την ημερα στη διαθεση σας. Με click 4Sky το εισητηριο το βγαζει στα 98 ευρω το ατομο.
Click4Sky
(Μα τι λεω Θεε μου! Συστηνω Πραγα! Θα με περιλαβει και ο Traveller και ποιος με σωζει...)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μια εκδοχη ειναι να φυγεις Παρασκευη 12/2 απο Θεσσαλονικη νωρις και να γυρισεις απο Πραγα Κυριακη 14/2 βραδυ πολυ αργα, οποτε θα εχετε ολη την ημερα στη διαθεση σας. Με click 4Sky το εισητηριο το βγαζει στα 98 ευρω το ατομο.
Click4Sky
(Μα τι λεω Θεε μου! Συστηνω Πραγα! Θα με περιλαβει και ο Traveller και ποιος με σωζει...)
Μα γιατι Ερση ?? Η Πραγα ειναι οτι πρεπει για τους ερωτευμενους!!!! Με τοσο κρυο που θα εχει θα ειναι συνεχεια ο ενας πανω στον αλλο!
Συμφωνω για Πραγα!

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε Παρασκευή,ίσως μόνο αργά το απόγευμα,αλλά θα ήταν πολύ πιο βολικό για Σάββατο.
Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά ψάξε ψάξε ίσως βρεθεί κάποιος καλός συνδιασμός.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε Παρασκευή,ίσως μόνο αργά το απόγευμα,αλλά θα ήταν πολύ πιο βολικό για Σάββατο.
Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά ψάξε ψάξε ίσως βρεθεί κάποιος καλός συνδιασμός.
Γιατί δεν πάτε στην "Ελβετία" της Ελλάδας? Στη λίμνη του Πλαστήρα? :) Όπου αλλού και να πάτε θα είναι πολύ σύντομο. Άσε που είναι δύσκολο (άν έχεις πίεση χρόνου) να ταιριάξεις και τις ώρες αναχώρησης/άφιξης...

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
μμμ...σαν καλή η ιδέα σου,θα την έχω και αυτή την επιλογή υπόψιν μου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γιατί δεν πάτε στην "Ελβετία" της Ελλάδας? Στη λίμνη του Πλαστήρα? :) Όπου αλλού και να πάτε θα είναι πολύ σύντομο. Άσε που είναι δύσκολο (άν έχεις πίεση χρόνου) να ταιριάξεις και τις ώρες αναχώρησης/άφιξης...
Ωχ το μάτι μου... Δηλαδή τώρα τα γράφεις αυτά έχοντας μάλιστα επισκεφθεί κάποτε την πραγματική Ελβετία?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωχ το μάτι μου... Δηλαδή τώρα τα γράφεις αυτά έχοντας μάλιστα επισκεφθεί κάποτε την πραγματική Ελβετία?
Πλάκωσαν οι αυθεντίες πάλι... κι ετοιμάζονται ν'αρχίσουν τα "όργανα". Ναι, έχω επισκεφτεί την Ελβετία αρκετές φορές κι αν δεν καταλαβαίνεις "τι παίζει" το πρόβλημα είναι δικό σου...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πλάκωσαν οι αυθεντίες πάλι... κι ετοιμάζονται ν'αρχίσουν τα "όργανα". Ναι, έχω επισκεφτεί την Ελβετία αρκετές φορές κι αν δεν καταλαβαίνεις "τι παίζει" το πρόβλημα είναι δικό σου...
Που τις είδες τις αυθεντίες? Εσύ γράφεις κάτι εξωφρενικά μεγαλόσχημο, εσύ έχεις και το βάρος της απόδειξης των λεγομένων σου. Εγώ απλά δήλωσα ότι μου φαίνεται ανήκουστο και σου πέταξα το γάντι.

Όσο για τα υπόλοιπα (διάρκεια ταξιδιού, ταίριασμα πτήσεων κλπ, δε σχολιάζω), όποιος διαβάζει κρίνει.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Που τις είδες τις αυθεντίες? Εσύ γράφεις κάτι εξωφρενικά μεγαλόσχημο, εσύ έχεις και το βάρος της απόδειξης των λεγομένων σου. Εγώ απλά δήλωσα ότι μου φαίνεται ανήκουστο και σου πέταξα το γάντι.

Όσο για τα υπόλοιπα (διάρκεια ταξιδιού, ταίριασμα πτήσεων κλπ, δε σχολιάζω), όποιος διαβάζει κρίνει.
"αν δεν καταλαβαίνεις "τι παίζει" το πρόβλημα είναι δικό σου": Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις το σχόλιό μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom