Εχω κανει πολλες φορες Χριστουγεννα εκει, ταβερνες ρεστοραν ανοιχτα οσο θυμαμαι, αγορα κλειστη. Ειναι πολυ οικογενειακη γιορτη σε γενικες γραμμες και εχουν ωραια εθιμα, να πατε στον Αγιο Σαββα η τη παραμονη η τη μερα για να δειτε.Εχει παει κανεις στα δικα τους Χριστουγεννα να μας πει τι παιζει;;;απο θεμα μαγαζιων τι μπορει να ναι ανοικτα κ ποια μερα
Που θα γίνει πόλεμος; και σας εμποδίζει να πάτε εκεί;Τωρα που ξενοιασαμε για τον καιρο,θα γινει πολεμος.Αν εχεις τυχη διαβαινε...
Το θεμα ειναι στη περιπτωση αυτη τι γινετε με τα αεροπορικα τουλαχιστον...Τωρα που ξενοιασαμε για τον καιρο,θα γινει πολεμος.Αν εχεις τυχη διαβαινε...
Συγκρουσεις με Κοσοβο διαβασα,ηδη κλεινουν δρομους και ζηταει το Βελιγραδι στρατο απο ΕU,δε ξερω αν ισχυει οτι μου βγαλε ο google λεωΠου θα γίνει πόλεμος; και σας εμποδίζει να πάτε εκεί;
Εμεις οδικως θα παμε,και στα ξενοδοχεια εχουμε δωραν ακυρωση ευτυχως.Το θεμα ειναι στη περιπτωση αυτη τι γινετε με τα αεροπορικα τουλαχιστον...
Συγκρουσεις με Κοσοβο διαβασα,ηδη κλεινουν δρομους και ζηταει το Βελιγραδι στρατο απο ΕU,δε ξερω αν ισχυει οτι μου βγαλε ο google λεω