Καλησπέρα σας!αποφάσισα τα Χριστούγεννα να τα περάσω φέτος στην Νορβηγία. Παρ' όλα αυτά με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Ελλάδα για Όσλο , γεγονός που με δυσκολεύει αρκετά να βρω την καλύτερη δυνατή προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων διότι δεν ξέρω ποια θα είναι η πτήση με την καλύτερη ανταπόκριση. Έχει κανείς κάποια προσωπική γνώση ή εμπειρία? ΕΠιπλέον όπως αντιλήφθηκα από διάφορα φόρουμ και άρθρα που έχω διαβάσει δεν αξίζει να μείνεις αποκλειστικά Όσλο. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο μέρος στην Νορβηγία?ιδανικά θα ήθελα κρουαζιέρα στα φιορδ ή στο τρόμσο για να δω το βόρειο σέλας.Αλλά μόνη μου μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολο να το διευθετήσω. Θα μου προτείνατε να απευθυνθώ σε κάποιο γραφείο το οποίο διοργανώνει εκεί τέτοιου είδους εκδρομές?έχετε κάποιο στα υπόψην σας? Επίσης, για να πάω Τρόμσο θα πρέπει πάλι να πάρω αεροπλάνο? Όπως καταλαβαίνετε είμαι εντελώς χαμένη. Αν κάποιος έχει ιδία γνώση ή εμπειρία ας μου δώσει τα φώτα του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων