taksidiara psuxi
Member
Την καλησπέρα μου!!!! Νέο μέλος και ψάχνομαι για εξωτερικό. Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψουμε έξω, καθώς το αιώνιο πρόβλημα με τις άδεις μας, δεν μας άφηνε και πολλά περιθώρια με τα last minute εισιτήρια να είναι στο θεό. Φέτος έχω μπανίσει το 3ήμερο των Χριστουγέννων καθώς είναι ένα "καθαρό 3ήμερο" και για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό (το ξέρω όχι για όλους αλλά για την ώρα εμάς μας πιάνει)... Νωρίς ίσως αλλά είναι που πρέπει και με κάτι να έχω να ασχολούμαι... Αναζητώντας εισιτήρα από το skyscanner με προορισμό "παντού" (καλά διαβάσατε και στην ζιμπάμπουε πήγαινα αρκεί να μην ήταν πανάκριβα τα εισιτήρια) βρήκα με aegean για Βουδαπέστην 240€ με επιστροφή 2 άτομα. Και ερωτώ εσάς τους έμπειρους και τους πολυταξιδεμένους γιατί δεν έχω κριτήριο. Είναι καλή η τιμή; Μήπως υπάρχει κάποια περίοδο λίγο πριν που ξεκινάνε να βγάζουν προσφορές πχ Σεπτέμβριο και να το αφήσω για τότε ή ανεβαίνουν; Τέλος μιας και η malev απ ότι διάβαζα έκλεισε, να κοιτάξω καμία άλλη εταιρία ή μηχανή αναζήτησης για να δω αν παίζει καμία άλλη προσφορά; Αυτά τα λίγα από μένα!!!!