askanoulis
Member
Γεια σε όλους εδώ, δεν ξέρω που να θέσω το ερώτημα καθότι σχετικά νέος εδώ. Οπότε μπήκα εδώ. Ψάχνω ένα μέρος για τις μέρες των Χριστουγέννων (3 ή 4 μέρες) έξω από την Αθήνα που να προσφέρει πλήρες εορταστικό πρόγραμμα πέρα από την διαμονή. Πανδοχείο – δωμάτια ή ξενοδοχείο δεν με πειράζει αρκεί να μην είναι μόνο γερουσία επειδή θα πάω με την 16χρονη κόρη μου και σε περίπτωση που πλήξη μαζί μου να έχει εναλλακτική επιλογή. Θα προτιμούσα να είναι με πούλμαν να μην χρειαστεί να οδηγήσω και στο τριήμερα! (Κάνω κάθε μέρα Πειραιά-Κηφισιά). Αν είναι να πάω με αυτοκίνητο θα προτιμούσα να μην είναι πάνω από 3 ώρες οδήγησης. Βέβαια για ένα καλό μέρος είμαι πρόθυμος να πάω και πολύ πιο μακριά. Για αυτό είμαι και εδώ άλλωστε, γιατί διάφορες προσφορές βλέπω σε groupon, τουριστικά πρακτορεία κτλ αλλά που είναι όμορφα και το μέρος αξιοπρεπές όπως και το φαγητό μάλλον υπερβαίνει τις γενικές γνώσεις αυτών. Οπότε πιστεύω ότι η προσωπική εμπορεία ατόμων εδώ θα μου είναι πολύ πιο πολύτιμες!
Σόρυ για το μεγάλο κείμενο. Και όποιος μπει στον κόπο τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιχάλης
Σόρυ για το μεγάλο κείμενο. Και όποιος μπει στον κόπο τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιχάλης