• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Χριστούγεννα ναι, αλλά που?

askanoulis

Member
Γεια σε όλους εδώ, δεν ξέρω που να θέσω το ερώτημα καθότι σχετικά νέος εδώ. Οπότε μπήκα εδώ. Ψάχνω ένα μέρος για τις μέρες των Χριστουγέννων (3 ή 4 μέρες) έξω από την Αθήνα που να προσφέρει πλήρες εορταστικό πρόγραμμα πέρα από την διαμονή. Πανδοχείο – δωμάτια ή ξενοδοχείο δεν με πειράζει αρκεί να μην είναι μόνο γερουσία επειδή θα πάω με την 16χρονη κόρη μου και σε περίπτωση που πλήξη μαζί μου να έχει εναλλακτική επιλογή. Θα προτιμούσα να είναι με πούλμαν να μην χρειαστεί να οδηγήσω και στο τριήμερα! (Κάνω κάθε μέρα Πειραιά-Κηφισιά). Αν είναι να πάω με αυτοκίνητο θα προτιμούσα να μην είναι πάνω από 3 ώρες οδήγησης. Βέβαια για ένα καλό μέρος είμαι πρόθυμος να πάω και πολύ πιο μακριά. Για αυτό είμαι και εδώ άλλωστε, γιατί διάφορες προσφορές βλέπω σε groupon, τουριστικά πρακτορεία κτλ αλλά που είναι όμορφα και το μέρος αξιοπρεπές όπως και το φαγητό μάλλον υπερβαίνει τις γενικές γνώσεις αυτών. Οπότε πιστεύω ότι η προσωπική εμπορεία ατόμων εδώ θα μου είναι πολύ πιο πολύτιμες!

Σόρυ για το μεγάλο κείμενο. Και όποιος μπει στον κόπο τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιχάλης

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μιχάλη καλώς όρισες.νομίζω ότι κάποιο από τα χωριά του Πηλίου θα ήταν ότι πρέπει για σένα και την κόρη σου.

koyrsaros

Member
Επόμενο Ταξίδι
AUSTRALIA
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(soon)
ωραια εκδρομη ειναι και αυτη που κανουν αρκετα γραφεια , ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΒΙΓΛΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" .
Και εορταστικο δειπνο και αρκετα πραγματα να δειτε και να σας δειξουν

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
ωραια εκδρομη ειναι και αυτη που κανουν αρκετα γραφεια , ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΒΙΓΛΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" .
Και εορταστικο δειπνο και αρκετα πραγματα να δειτε και να σας δειξουν
Νομιζω οτι ειναι πολλα τα χιλιομετρα για 3-4 μερες. Τι θα λεγες για Τρικαλα Κορινθιας;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Νομιζω οτι ειναι πολλα τα χιλιομετρα για 3-4 μερες. Τι θα λεγες για Τρικαλα Κορινθιας;
Για τα Τρικαλα ισως ειναι πολλες 4 μερες ειδικα αν ενα παιδι 16 ετων θελησει διασκεδαση. Σαν πρωτη επιλογη εγω θα διαλεγα την Αραχωβα εστω και αν δεν θα εβρισκα "εορταστικο προγραμμα¨.

paefstra

Member
Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο (πολύ λιγότερο από 3 ώρες και δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξει αν ψάχνει διασκέδαση). Άντε, σε καναδυο χρόνια ο καθένας θα κάνει διακοπές με την παρέα του...

askanoulis

Member
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας. Εντυπωσιάστηκα και χαίρομαι που ο τόπος εδώ είναι ζωντανός με κίνηση από τα με το λη του. Αυτό που ήθελα ήταν αν κάποιος πήγε πχ πέρυσι κάπου τα Χριστούγεννα και έχει καλές αναμνήσεις. Σε συγκεκριμένο μέρος. Όλα τα μέρη που αναφέρατε είναι όμορφα, μα αν κάποιος επιλέξει πχ λάθος ξενοδοχείο ίσως να μείνει δυσαρεστημένος Παράλου που μέρος μπορεί να υπέροχο. Βρήκα ένα μέρος στο βόρειο μέρος της Εύβοιας, ένα ξενοδοχείο spa με ιαματικές θερμές πισίνες. Δεν θέλω να αναφέρω όνομα (γιατί βαριόμουν να διαβάσω όλα τα περί του φόρουμ εδώ και τους περιορισμούς) και δεν θέλω να κάνω κατά λάθος διαφήμιση για την περίπτωση που δεν επιτρέπεται . Μου άρεσε η ιδέα με μοναδικό ενδοιασμό μην πάει και είναι μόνο άτομα με προχωρημένη ηλικία που θα είναι βασικά ανιαρό για το παιδί μου!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Για πες το ονομα του ξενοδοχειου που βρηκες.Γιατι να θεωρηθει διαφημιση;

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Eιναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο. Απο νυχτερινη ζωη βεβαια δεν εχει, αλλα αν η κορη σου ενδιαφερεται για μασαζ και περιποιησεις θα περασει καλα.

NIKIMAK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ξανά Νέα Υόρκη και ξανά
Καλησπερα Μιχαλη και καλως ηρθες!! Ε
χω να σου προτεινω την Αγοριανη!! Ειχα παει πριν 3 χρονια με 2 φιλες μου χωρις να ξερουμε το μερος κ ειχαμε περασει τελεια!!! Στην εισοδο του χωριου υπαρχει ενα πανεμορφο σαλε που λειτουργει ως καφε με σνακ κ επιτραπεζια παιχνιδια αν θελετε και το βραδυ μετατρεπεται σε ελληναδικο με ζωντανη μουσικη για ολα τα γουστα!! Αυτος που το εχει, εχει και ενα ξενοδοχειο μεσα στο χωριο οπου εκει μειναμε. Το μερος ειναι εκπληκτικο με ωραιο κοσμο και σιγουρα οχι μεγαλης ηλικιας. Θα χρειαστεις ομως αυτοκινητο.....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom