• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χαιρομαι που σας βρηκα...

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
Χαιρομαι που εντελως τυχαια βρηκα ενα forum που ασχολειται με ταξιδια. Με λενε Χαρη και το 2005 πραγματοποιησαμε με τη γυναικα μου το πρωτο μας ταξιδι στην Ταυλανδη και συγκεκριμενα στο koh samui. Μειναμε 5 βραδια στο samui και 2 στη Μπανγκοκ. Μας αρεσε πολυ το samui και θα θελαμε να μεινουμε παραπανω οπως επισης και στην Μπανγκοκ οπου σε 2 μερες δεν προλαβαμε να δουμε σχεδον τιποτα. Σκοπευουμε να ξαναπαμε σε καποιο αλλο νησακι της Ταυλανδης και ετσι θα φροντισουμε να μεινουμε παραπανω στην πρωτευουσα για να την εξερευνησουμε καλυτερα.
Το 2006 πηγαμε στον Αγιο Δομινικο και συγκεκριμενα στην punta cana για 13 μερες. Τα resorts εκει λειτουργουν σχεδον ολα με all inclusive system που μας αρεσε-βολεψε πολυ αλλα δεν μας αρεσε καθολου η πολη του Αγιου Δομινικου και το γεγονος οτι στην Punta cana που ειναι το πιο τουριστικο μερος δεν εχει να κανεις τιποτε αλλο απο το να μεινεις ολο σχεδον το 24ωρο μεσα στο resort. Επρεπε να ειχαμε φροντισει να ενημερωθουμε καλυτερα βεβαια για το τι παιζει πριν παμε....
Το 2007 και 2008 υποδεχτηκαμε σ' αυτο τον κοσμο τα 2 πιτσιρικια μας και ετσι δυστυχως δεν πηγαμε πουθενα.
Φετος σχεδιαζουμε να αφησουμε για λιγες ημερες τα παιδια με τις γιαγιαδες-παππουδες και να παμε καπου γιατι τα 2 συνεχη ετη χωρις διακοπες ηταν πολυ δυσκολα..
Λεμε να ξαναπαμε Ταυλανδη προς το τελος Νοεμβρη. Πουκετ? Κραμπι? ή Παταγια? Ιδου η απορια....
Sorry αν κουρασα στο πρωτο μου post...
Χαρης

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλώς όρισες φίλε Χάρη και καλό ταξίδι να έχεις όπου τελικά αποφασίσες να πάς!
Εγώ προορίζομαι για Ταυλάνδη φέτος για 14 ημέρες αλλά όπως λένε οι Ταϊλανδόφιλοι εδώ χρειάζεσαι 3 μήνες για να την γυρίσεις και να πείς ότι την γνώρισες,οπότε θεωρώ ότι η επιλογή σου είναι καλή!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες harmem και να σου ζήσουν τα πιτσιρικάκια!!! :)
Αντί για Ταϋλάνδη δεν σας ενδιαφέρει να δείτε κάποιο καινούριο μέρος?
Αν πάλι επιμένετε, θα προτείνα το Κράμπι ανεπιφύλακτα. Είναι όμορφο και το ίδιο και αποτελεί πολύ καλό ορμητήριο για εκδρομές σε κοντινά πανέμορφα νησάκια...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες. Ο Νοεμβριος στην ταυλανδη ειναι πολυ καλη εποχη και θα περασετε υπεροχα. Να σου ζησουν τα πιτσιρικια!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Χαιρομαι που εντελως τυχαια βρηκα ενα forum που ασχολειται με
Χαρης
μακρυά απο πατάγια.
η πραγματική χώρα δεν είναι στην τουριστική ζώνη.
αν επιμένεις να ξαναπάς,ξέφυγε απο τα resort all inclusive.
πολύ ενδιαφέρουσα είναι η βόρεια ταυλάνδη.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Harmem καλως ηρθες :)

Κριμα που δεν ειδες λιγο παραπανω απο τον Αγιο Δομηνικο και εμεινες 13 μερες στην Πουντα Κανα..ειναι υπεροχο νησι με απιστευτη ομορφια εξω απο τα all inclusive. Τουλαχιστον πηγατε εκδρομουλες εκει γυρω?

Κι εγω ετοιμαζομαι για δευτερη εξορμηση στην Ταυλανδη τον Σεπτεμβρη και ανυπομονω! Ουτε εγω ξερω που θα παω αυτη τη φορα , θα αποφασισω οταν φτασω εκει. Οι επιλογες ειναι πολλες και το Κραμπι μια απο τις καλυτερες.

MarilenaAth

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...
Καλωσόρισες Χάρη!!! Να σας ζήσουν τα μικρά και που θα παει θα μεγαλώσουν και αυτα και μετα βουρ για τα ταξίδια σας!!! :clap:

Καλό καλοκάιρι να έχετε!!!! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.666
Μέλη
39.410
Νεότερο μέλος
mary17