Χαιρετισμός στους ταξιδευτές...:)

Επόμενο Ταξίδι
Thailand...
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα μπόρα
Γεια σας φίλοι και φίλες...Το όνομα μου είναι χρήστος και έχω λίγο καιρό που είμαι μέλος του travelstories...Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια αν και λόγω δουλειάς μπορώ ελάχιστες μέρες του χρόνου να φύγω...Η μόνη χώρα που έχω πάει ποτέ είναι η γερμανία και ίσως σας ετοιμάσω ένα review για την εκεί εμπειρία μου. Ανυπομονώ για το επόμενο μου ταξίδι που θα είναι στις μαλδίβες...οπότε αναμένετε άλλη μια ιστορία μου...Χαίρομαι να διαβάζω τις ιστορίες σας, με κάνουν να ξεχνιέμαι απο την κούραση της δουλειάς...πραγματικά χαλαρώνω μαζί τους....εύχομαι σε όλους καλά ταξίδια και υγεία. :rolleyes:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Γεια σου Χρηστο και καλα ταξιδια και σε σενα και πανω απ`ολα υγεια.
Μετα απο την Γερμανια ειδα εβαλες στοχο τροπικα μερη.
Οτι πρεπει για χαλαρωση οι Μαλβιδες και Μπορα-Μπορα.
Περιμενουμε στορυ.
:welcome2:

Επόμενο Ταξίδι
Thailand...
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα μπόρα
Αν και μας δήλωσαν χονευμούνερς...δεν είμαστε ακόμη..οπότε για την καλή μου δεν μετράνε οι μαλδίβες...οπότε...θα ξηλωθώ...τι να κάνω..για να την πάω στα μπόρα μπόρα...κανονικός χονευμούνερ...χαχα εκεί πιστεύω θα χαλαρώσω ακόμη πιο πολύ..:haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
.......εκει θα σε αγαπηση περισσοτερο...:haha::haha: και θα χαλαρωσης...περισσοτερο.:clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες ταξιδιωτη και..γειτονα (ετσι λεμε εμεις οι του νοτιου ειρηνικου :lol:) ευτυχως τα νησια ειναι πολλα και φτανουν για ολους.
Καλα ταξιδια και μπραβο για την στροφη στην ποιοτητα..εεε στα εξωτικα νησια ηθελα να πω :lol::lol:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Καλως ηρθες ταξιδιωτη και..γειτονα (ετσι λεμε εμεις οι του νοτιου ειρηνικου :lol:) ευτυχως τα νησια ειναι πολλα και φτανουν για ολους.
Καλα ταξιδια και μπραβο για την στροφη στην ποιοτητα..εεε στα εξωτικα νησια ηθελα να πω :lol::lol:
Μεγαλωσε κι αλλο η παρεα μας γειτονισσα.
Ολοι οι καλοι χωρανε.

:pirates:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou