Χαιρετισμοί και Χρόνια πολλά από μια ακόμη travelholic!

delilah

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Πολλές καλησπέρες και από μένα και Χρόνια πολλά!Είμαι ένα φρεσκότατο μέλος (μόλις πριν λίγα λεπτά δημιούργησα το προφίλ μου) και αποφάσισα, πριν πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα των απίστευτων ταξιδιωτικών ιστοριών σας, να σας συστηθώ! Είμαι μια 22χρονη φοιτήτρια νομικής (ελπίζω βέβαια το πτυχίο να έρθει σύντομα) και με το που ξεκίνησα τις σπουδές μου και έφυγα από την Κρήτη, όπου και μεγάλωσα, συνειδητοποίησα ότι το μεγάλο μου πάθος ήταν ένα: τα ταξίδια!

Η ιστορία έχει ως εξής...Σαν κλασσική φοιτητριούλα, έψαξα και βρήκα οποιαδήποτε δουλειά θα μπορούσα να κάνω, που θα μου εξασφάλιζε μερικά ευρουλάκια παραπάνω για να οργανώσω ένα ακόμη ταξίδι. Κουβάλησα δίσκους, προώθησα τσιγάρα και ποτά, έγινα τηλεφωνήτρια, μέχρι και στο γυαλί βγήκα! Αλλά τελικά, με σκληρές οικονομίες, καθε φορά κατάφερνα να σχεδιάσω ένα, μικρό έστω, κοντινό ταξίδι σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.

Έπειτα από περίπου 2 χρόνια, που διοργάνωνα ταξίδια με φίλους και φτιαχναμε...ολιγομελή groupάκια , μπήκε στη ζωή μου το couchsurfing και το ομολογώ ότι άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που ταξίδευα, που ζούσα τον κάθε τόπο , αλλά και τον ίδιο τον τρόπο σκέψης που είχα στη ζωή μου γενικότερα.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχω φορτώσει ένα σακίδιο στην πλάτη και έχω αναχωρήσει είτε μόνη είτε με μοναδική συντροφιά την κολλητη μου για να...σερφάρει αμέτρητους καναπέδες σε πολλές διαφορετικές χώρες. Το αποτέλεσμα...μαγικό~Και η κάθε εμπειρία αξέχαστη! Γνώρισα άτομα ανοιχτόμυαλα, αληθινούς ταξεδευτές, ο καθένας τους μου σύστησε την πόλη του όπως τη ζει ο ίδιος. Μαζί τους ξετρύπωσα τα κάλά κρυμμένα μυστικά της κάθε πόλης, που μόνη θα ήταν αδύνατο να τα βρώ.

Οι χώρες που έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα είναι: η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία,η Δανία, η Ελβετία, η Σουηδία, η Αγγλία και η Αργεντινή.

Δηλώνω πλέον εθισμένη στις ταξιδιωτικές περιπέτειες και ομολογώ ότι, μόλις περάσει λιγος χρόνος από την επιστροφή μου από ένα μέρος, ήδη αρχίζω να οργανώνω την επόμενη μου εξόρμιση!

Καλή χρονία να έχουμε, με πολλά πολλά ταξίδια και νέες εμπειρίες!
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.747
Likes
6.496
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
καλώς ήρθες. ενδιαφέρουσα είναι η φοιτητική ζωή σου
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.004
Likes
2.122
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες στην παρεα.
 

xalara

Member
Μηνύματα
220
Likes
733
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
Καλώς όρισες, η ιστορία σου μου θύμισε τα τελευταία φοιτητικά χρόνια μου (που μόλις τελείωσαν:xmas_rolleyes:) καλα ταξιδια και καλό πτυχίο
 

Alexandraaa

Member
Μηνύματα
260
Likes
34
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς μας ήρθες.. Σου ευχόμαστε να καταφέρεις να γυρίσεις όλο τον κόσμο (αν και με το ρυθμό που πας το έχεις σίγουρα keep going.)
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.265
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο το travelholic ειναι φο-βε-ρη ιδεα για νικνειμ ...και κανενας δεν το εχει υιοθετησει.
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.202
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλοσώρισες! Μου αρέσει όπως τα λες, καλή συνέχεια σου εύχομαι!
Περιμένουμε και δικιά σου ιστορία! :xmas_razz:
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.591
Likes
8.107
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..καλως ηλθες....καπως αργα σου ευχηθηκα αλλα οπως λεμε καλιο αργα παρεα ποτε!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.549
Μηνύματα
900.632
Μέλη
39.281
Νεότερο μέλος
sylvia216

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom