christi_pvg
Member
Καλησπέρα σας!!!! Φέτος το καλοκαίρι σχεδιάζουμε με τον άντρα μου να επισκεφτούμε τη Φολέγανδρο! Θέλω πολλά χρόνια να πάω κι επιτέλους ήρθε η ώρα! Θα ήθελα λοιπόν, μερικές πληροφοριές που αφορούν το νησί. Έχω ψάξει αρκέτα στο διαδίκτυο αλλά πιστεύω πως η καλύτερη ενημέρωση είναι από εκείνους που έχουν ήδη επισκεφτεί το νησι! Ένας φίλος στο άκουσμα και μόνο του ταξιδιού που σχεδιάζουμε να κάνουμε, τρομοκρατήθηκε (και ταυτόχρονα τρομοκράτησε και τον άντρα μου) υποστηρίζοντας πως θα μας φάνε οι λύκοι γιατί δεν έχει καθόλου κόσμο και πολύ λίγες επιλογές σε όλα! Γενικώς μου φάνηκε ακριβή η διαμονή (κατευθύνομαι στο να κλείσω σε κάποιο ξενοδοχείο της χώρας και όλα είναι κάπου στα 90 ευρώ τη βραδιά χωρίς πρωινό). Τουλάχιστον όμως, αξίζουν τα λεφτά τους;; Οι τίμες στο φαγητό αλλά και στην ενοικίαση αυτοκινήτου κυμαίνονται σε ανάλογα επίπεδα; Τι επιλογές υπάρχουν στη διασκέδαση αλλά και γενικότερα τι επιλογές υπάρχουν για κάποιον που θα επισκεφτεί το νησί για ενα 5ήμερο; Ελπίζω να μη σας κουράζω πολύ!!! Περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας!!! Ευχαριστώ!!!!!!