• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φιλια αντρων γυναικων.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Τι γνωμη εχετε για τη φιλια αντρων και γυναικων. Εγω παντως εχω κανει καλυτερα ταξιδια με αντρες φιλους μου παρα με γυναικες (και εννοω αυστηρα φιλους και οχι συντροφους ή wanna be συντροφους). Εσεις?

varioAthens

Member
Τι γνωμη εχετε για τη φιλια αντρων και γυναικων. Εγω παντως εχω κανει καλυτερα ταξιδια με αντρες φιλους μου παρα με γυναικες (και εννοω αυστηρα φιλους και οχι συντροφους ή wanna be συντροφους). Εσεις?
Μάλλον γιατί οι άντρες είναι λιγότερο μίζεροι από εμάς τις γυναίκες...
Εγώ πάλι δεν είχα τύχη με τις φιλίες με άντρες... ή wanna be θα ήταν ή τους "έκοψαν" τα πολλά πολλά οι γυναίκες που βρήκαν! :haha:
...οπότε δεν έχω να αναφέρω κάτι σχετικό (κλάψ!!!)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Συμφωνω οτι δεν ειναι μιζεροι! Και εχουν δυο θετικα: Δεν θα σε σερνουν στα μαγαζια και δεν θα σε κατηγορησουν οτι τους πηρες τον γκομενο μεσα απο τα χερια!

getxowoman

Member
Συμφωνω οτι δεν ειναι μιζεροι! Και εχουν δυο θετικα: Δεν θα σε σερνουν στα μαγαζια και δεν θα σε κατηγορησουν οτι τους πηρες τον γκομενο μεσα απο τα χερια!

Σαββατο μεσημερι και ο αχινος θετει ερωτηματα!

Οσο για το δευτερο θετικο που αναφερεις εισαι σιγουρη οτι ολοι ανδρες εχουν τα ιδια γουστα; Και αν ο φιλος σου εχει τα ιδια γουστα με εσενα και σε κατηγορησει οτι του πηρες το γκομενο;;;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
συμφωνώ,κι εγώ τα καλύτερα ταξίδια τα έχω κάνει με άνδρες ,πραγματικούς φίλους,φιλαράκια που λένε....,δεν γκρινιάζουν,είναι πιο γρήγοροι και αποφασιστικοί,είναι πιο ανεξάρτητοι και δεν παρεξηγουνται εύκολα πχ αν εγώ θέλω να παω καπου και αυτοί δεν συμφωνούν η το αντίστροφο έχω την ευελιξία να το κάνω ενω με γυναίκες φίλες πολύ δύσκολο.......:roll:

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Οσο για το δευτερο θετικο που αναφερεις εισαι σιγουρη οτι ολοι ανδρες εχουν τα ιδια γουστα; Και αν ο φιλος σου εχει τα ιδια γουστα με εσενα και σε κατηγορησει οτι του πηρες το γκομενο;;;
:haha::haha::haha: Ασε, αυτο εχει τυχει σε φιλη μου σε διακοπες! Να γυρισει ο γκομενος και να της πει "Πρεπει να χωρισουμε. Μου αρεσει αλλος!" Δεν μας λες ομως τη γνωμη σου getxo!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαι βεβαια υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων....και εχω φιλους πραγματικους απο το σχολειο....ολα ειναι θεμα χημειας
Δεν θυμαμαι ποτε μια φιλια να εξελιχτηκε σε ερωτικη σχεση...γιατι τα πραγματα σε μια σχεση ειναι εξ αρχης προκαθωρισμενα....αλλιως ειναι ο αντρας που θα σου κανει αυτο το κλικ και θα τον ερωτευτεις, και αλλιως ειναι ο αντρας που θα πεις... φοβερος χαρακτηρας..ισοροπημενος....ειναι αυτος που θελω να εμπιστευτω....να κανω παρεα...ή αυτος που στα δυσκολα θα ειναι εδω....

Δεν θα ξεχασω ποτε το αδερφικο μου φιλο που οταν αρρωστησε βαρια...πηρε εμενα πρωτα να το πει.... πριν το μαθει η οικογενεια του....δυστηχως ο Δημητρης δεν τα καταφερε...αλλα μεχρι τη τελευταια στιγμη ολη η παρεα ειμαστε διπλα του....και νιωθουμε οτι ειναι μαζι μας...ποτε δεν εφυγε....

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
σωστή σε βρίσκω getxo!!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Πιστευω στην φιλια αντρων γυναικων αλλα ολες μην αυταπαταστε, απο καθε αντρα το μυαλο περνα η ιδεα του πως θα ηταν στο κρεβατι τα πραγματα! Κι οποιος πει το αντιθετο ψευδεται!
Αν ξεπεραστει αυτο το σταδιο χωρις επεισοδια ολα πανε μια χαρα!
Και δεν θελω να σκεφτεστε, τι λεει αυτη τωρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις κ.τ.λ.
Τσεκαρισμενο!
Και ναι, εχω αντρες φιλους, χρονια τωρα, που σε κριση ειλικρινιας το εχουν παραδεχτει!

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
αντρικη γνωμη θελετε?

DION7

Member
Επόμενο Ταξίδι
που???
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η καραιβικη
καταρχη μια αληθινη φιλια πρεπει να εχει ξεκινησει σωστα. να μην ειναι ενα αποτυχημενο φλερτ η' ενας υποβοσκων ερωτισμος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom