Μάλλον γιατί οι άντρες είναι λιγότερο μίζεροι από εμάς τις γυναίκες...Τι γνωμη εχετε για τη φιλια αντρων και γυναικων. Εγω παντως εχω κανει καλυτερα ταξιδια με αντρες φιλους μου παρα με γυναικες (και εννοω αυστηρα φιλους και οχι συντροφους ή wanna be συντροφους). Εσεις?
Συμφωνω οτι δεν ειναι μιζεροι! Και εχουν δυο θετικα: Δεν θα σε σερνουν στα μαγαζια και δεν θα σε κατηγορησουν οτι τους πηρες τον γκομενο μεσα απο τα χερια!
συμφωνώ,κι εγώ τα καλύτερα ταξίδια τα έχω κάνει με άνδρες ,πραγματικούς φίλους,φιλαράκια που λένε....,δεν γκρινιάζουν,είναι πιο γρήγοροι και αποφασιστικοί,είναι πιο ανεξάρτητοι και δεν παρεξηγουνται εύκολα πχ αν εγώ θέλω να παω καπου και αυτοί δεν συμφωνούν η το αντίστροφο έχω την ευελιξία να το κάνω ενω με γυναίκες φίλες πολύ δύσκολο.......:roll:Τι γνωμη εχετε για τη φιλια αντρων και γυναικων. Εγω παντως εχω κανει καλυτερα ταξιδια με αντρες φιλους μου παρα με γυναικες (και εννοω αυστηρα φιλους και οχι συντροφους ή wanna be συντροφους). Εσεις?
Ασε, αυτο εχει τυχει σε φιλη μου σε διακοπες! Να γυρισει ο γκομενος και να της πει "Πρεπει να χωρισουμε. Μου αρεσει αλλος!" Δεν μας λες ομως τη γνωμη σου getxo!Οσο για το δευτερο θετικο που αναφερεις εισαι σιγουρη οτι ολοι ανδρες εχουν τα ιδια γουστα; Και αν ο φιλος σου εχει τα ιδια γουστα με εσενα και σε κατηγορησει οτι του πηρες το γκομενο;;;
σωστή σε βρίσκω getxo!!Οσο για το δευτερο θετικο που αναφερεις εισαι σιγουρη οτι ολοι ανδρες εχουν τα ιδια γουστα; Και αν ο φιλος σου εχει τα ιδια γουστα με εσενα και σε κατηγορησει οτι του πηρες το γκομενο;;;